به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، عمر موسی موبیرو، خبرنگار و مجری برنامه اسلامی تلویزیون اس. تی. وی اوگاندا و خانم سلووا سُکینه بیلیو، دانشجوی سال دوم دانشکده اسلامی المصطفی(ص) در کامپالا و خانم شریفا نالوکواگو، دانشجوی سال اول دانشگاه شهرستان اِم بَرَره به عنوان برگزیدگان این مسابقه مجازی با اهدای جوایزی به رسم یادبود، تجلیل شدند.
مراسم اهدای جوایز همزمان با هفته دفاع مقدس با حضور رییس حوزه علیمه خاتم الانبیاء اوگاندا، خانم مرتضوی، همسر سفیر کشورمان، خانم قزلسفلی، خانم ناکاتا تودده از نیوویژن با رعایت مقررات کرونایی در محل رایزنی فرهنگی كشورمان در کامپالا برگزار شد.
محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا در سخنانی، گفت: این مسابقه به منظور تشویق اصحاب تفکر و تعقل به شناخت جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران و مطالعه نقش آن در شکل گیری تمدن نوین اسلامی برگزار شد.
وی اظهار کرد: هیأت داوران بعد از مطالعه مقالات واصله، سه مقاله را مشمول شرایط برنده مسابقه و دریافت جایزه نقدی و فرهنگی اعلام کردند. با این همه به منظور تشویق اهل قلم و رعایت شرایط موضوعی مسابقه از سایر نویسندگان مقالات نیز تقدیر و تشکر به عمل آمد.
رایزن فرهنگی کشورمان افزود: امید است که مسابقه مقالهنویسی موجب انتقال تجربیات مفید و سازنده جمهوری اسلامی ایران برای کشور دوست اوگاندا شود و باعث تقویت حس وطن دوستی، پُرکاری، تحقیق و تعهد برای پیشرفت این کشور شود.
عمر موسی موبیرو در سخنان خود، گفت: در جریان مسابقه مقالهنویسی آموختم که امروز جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خامنهای(مد ظله العالی) به عزت و پیشرفتی دست یافته است که نوید ایجاد تمدن نوین اسلامی را میدهد.
خانم سلووا سُکینه بیلیو هم در سخنانی، تأکید کرد: دستاوردها و موفقیتهای ایران امروز به رهبری امام خامنهای(مدظله العالی) موجب ناامیدی دشمنان انقلاب اسلامی ایران شده و زمینه را برای ایجاد تمدن جدید اسلامی آماده میکند.
خانم شریفا نالوکواگو در این مراسم، خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در نوع خود بی نظیر بوده، جمهوریت و اسلامیت را با هم جمع کرده و در مسیر ایجاد تمدن نوین اسلامی گامهای بزرگی برداشته است.
خانم مرتضوی نیز در سخنان کوتاهی برندگان مسابقه مقالهنویسی را تشویق کرد تا تمام تلاش خود را برای موفقیت و توسعه همه جانبه کشور خود بکار ببرند.
گفتنی است؛ مسابقه مقالهنویسی «ایران امروز و تمدن نوین اسلامی» در فیسبوک، اینستاگرام، تویتر، واتس آپ، سایتهای خبری هُملند، جورنالیستهای آفریقا، مطالعات فرهنگی ایران و آفریقا، تلویزیون اس تی وی و ... بازتاب گستردهای داشت.
نظر شما