«مسعود صادق» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: این کارگروه از ابتدای سال به طور منظم برگزار و موانع تولید واحدها در آن بررسی شده است و امروز جز یک واحد، سایر واحدهای تولیدی فعال است.
فرماندار شهرستان فاروج، تغییر کاربری، تقاضای آب، سرمایه در گردش و... را از جمله مشکلات مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این کارگروه ها عنوان کرد و افزود: اختصاص آب از محل لغوی های تخصیص برای واحدهای متقاضی پیش بینی شد و بخشی از مشکلات هم با توجه به خارج بودن از اختیارات شهرستانی به کارگروه استانی ارائه و بررسی شد.
صادق گفت: واحد تولیدی شیره انگور تنها واحد غیر فعال شهرک صنعتی شهرستان است که با مشکل سرمایه در گردش مواجه شده و با توجه به نداشتن معوقات بانکی با اعتبار پنج یا ۶ میلیارد ریال امکان بازگشت به چرخه تولید را می یابد.
وی افزود: پیگیری ها برای اختصاص این تسهیلات با توجه به اینکه 60 درصد باغات شهرستان مربوط به تاکستان هاست در دستور کار این کار گروه قرار گرفته است.
از 141 هکتار مساحت شهرک صنعتی فاروج 46 هکتار آن صنعتی است که 8 هکتار به متقاضیان واگذار شده و 139 هکتار آن دارای سند ثبتی و 98 هکتار دارای سند تفکیکی است که 17 واحد در آن فعال شده است.
این شهرک در محور دو راهی مایوان و در زمین های روستای سیاهدشت شهرستان فاروج واقع شده است.
نظر شما