ثبت افتخارات نخبگان مسلمان به نام زادگاهشان

رئیس شبکه‌های مجازی جهان اسلام با اشاره به تحصیل بیش از 30 میلیون نخبه در دانشگاه‌های کشورهای اسلامی از ثبت افتخارات نخبگان مسلمان به نام زادگاهشان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی جوانمرد، رئیس شبکه‌های مجازی جهان اسلام در مراسم افتتاحیه شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، گفت: آموزش‌های مجازی بیش از سه دهه در سطح دانشگاه‌ها موج تازه‌ای در تحقیق محتوا و سطح آموزش‌ها به ارمغان آورده است.

 

وی اظهار کرد: شبکه فوق به دانشجویان بسیاری در سراسر دنیا این امکان را داده تا با هزینه‌های اندک از دورترین نقاط جهان دانشجوی دانشگاهی شوند که آرزوی تحصیل در آن را دارند. این آرزوی بسیاری از دولت‌ها و ملت‌هاست که بتوانند برای فرزندان خود امکان بهره‌مندی از دانش عظیم بشری را فراهم آوردند.

 

جوانمرد خاطرنشان کرد: آموزش‌های مجازی همواره راهی برای تحقق توسعه علمی متوازن در میان 57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی بوده، اما رویاها فراتر است. می‌خواهیم از طریق تولید هم افزایی در مجموعه دانشگاه‌های کشورهای اسلامی سهمی شایسته در تولید علم بشری ایفا کنیم و افتخارات نخبگان مسلمان به نام زادگاه‌شان ثبت شود.

 

وی افزود: بیش از 30 میلیون نفر نخبه در دانشگاه‌های کشورهای اسلامی به تحصیل مشغولند و این ظرفیت عظیم برای فعال کردن انبوه منابع مادی و انسانی موجود در این کشورها گرچه به اندازه لازم بزرگ است، اما به اندازه کافی توانمند نیست.

 

رئیس شبکه‌های مجازی جهان اسلام تصریح کرد: با اتصال شبکه‌های مجازی به تمرکز، در طراحی راهبردهای آموزشی می‌توان عدالت آموزشی را برای دانشجویان مسلمان در هر نقطه فراهم آورد. با اشتراک گذشتن منابع مشارکت در توسعه زیرساخت‌های آموزشی هم‌گرایی و هم‌افزایی در تولید متون آموزشی این امکان را فراهم خواهد آورد تا هر دانشجویی بتواند فراخور استعدادهای خود به تحصیل دانش بپردازد، راهی که بی‌تردید توسعه در تک تک کشورها را سرعت خواهد بخشید.

 

بنابر گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، به گفته جوانمرد با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای مهم و مؤثر سازمان کنفرانس اسلامی، موافقت اصولی با تأسیس شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام طی مصوبه شماره 25 سیزدهمین نشست عمومی کمیته اجرایی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان کنفرانس اسلامی در شهر اسلام‌آباد جمهوری اسلامی پاکستان به عمل آمد، مشروط به اینکه طرح امکان‌سنجی تأسیس شبکه به همراه جزئیات بیشتر در نشست بعدی ارائه شود.

 

وی اظهار کرد: در این نشست اساسنامه پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران به عنوان پیش‌نویس اولیه مورد قبول قرار گرفت. 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 97680

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha