« مرضیه قنبریان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 455 مورد درخواست بازرسی در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور ثبت گردید که منجر به صدور 388 مورد تاییدیه ایمنی آسانسور شد.
مدیرکل استاندارد لرستان افزود: از 455 مورد درخواست های ثبت شده برای اخذ تاییدیه استاندارد، 185 مورد مربوط به درخواست اولیه و 270 مورد نیز درخواست تاییدیه ادواری بوده است.
وی با بیان اینکه گواهینامههای ایمنی آسانسور دارای اعتبار یک ساله است، به شهروندان توصیه کرد مالکین و مدیران ساختمانهای دارای آسانسور باید آسانسورهای در حال بهرهبرداری را تحت سرویس و نگهداری مستمر قرار دهند.
قنبریان ادامه داد: همچنین باید به منظور حصول اطمینان از برقراری شرایط استاندارد، سالیانه درخواست بازرسی ادواری آسانسور منصوبه در سامانه مدیریت بازرسی آسانسور ثبت شود.
وی با بیان این که برای تأمین ایمنی لازم در آسانسور، رعایت استانداردهای مربوطه اجباری است و این موضوع به تمام شهرداریهای استان اعلام شده است، گفت: صدور پایان کار برای ساختمان های جدید منوط به دریافت تاییدیه ایمنی آسانسور می باشد.
قنبریان با اشاره به راه اندازی سامانه مدیریت بازرسی آسانسور به نشانی http://lift.isiri.gov.ir به منظور نظارت بیشتر بر فرآیند استانداردسازی آسانسور در سطح استان افزود: دریافت گواهینامه ایمنی آسانسور تنها از طریق این سامانه قابل پیگیری خواهد بود.
وی افزود: با استفاده از این سامانه، متقاضیان نیازی به مراجعه حضوری به این اداره کل نخواهند داشت.
مدیرکل استاندارد لرستان اظهار کرد: استفاده کنندگان از آسانسورها می توانند با ارسال کد 10 رقمی نصب شده در داخل کابین آسانسور که با عنوان شناسه ملی آسانسور شناخته می شود، به سامانه پیامکی 10001517، از وضعیت تاییدیه آن آسانسور مطلع شوند و در صورت مشاهده آسانسور بدون تاییدیه، موضوع را از طریق شماره تلفن 33238393 داخلی 143 به اداره کل استاندارد لرستان گزارش دهند.
نظر شما