به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «احمد حسین زادگان» امروز(6مهر) در ویژهبرنامه روز ایمنی و آتشنشانی از آتشنشانی بهعنوان پرتلاشترین سازمان شهرداری یادکرد و گفت: آتشنشانان برای نجات جان هموطنان از جان خود میگذرند و ایثار میکنند و این ارزشمند است.
استاندار مازندران بابیان اینکه روز آتشنشان بهانهای است برای قدردانی از این قشر زحمتکش که با تلاش فراوان درراه نجات جان انسانها ازخودگذشتگی میکنند،افزود: اختصاص دادن روزی در تقویم رسمی کشور به نام یک مجموعه و... علاوه بر تجلیل از زحمات فرد یا مجموعه، یک کار فرهنگی محسوب میشود تا توجه جامعه و مردم را به سمت اهمیت و جایگاه آن شغل یا فرد سوق دهیم.
وی اظهار کرد: اگر دنبال ارتقای ایمنی در جامعه هستیم این مهم اتفاق نمیافتد مگر اینکه کار رسانهای و فرهنگی انجام دهیم تا سطح آشنایی مردم با حوادث و سوانح و اهمیت آگاهی از امداد و نجات افزایش یابد.
حسین زادگان ادامه داد: اگر فقط نیروی انسانی را به سازمان تزریق کنیم تا موانع و مشکلات را برطرف کنیم و اگر در حوزه فرهنگسازی کار نشود طبیعتاً نتیجهای مورد انتظار حاصل نمیشود.
وی بابیان اینکه حادثه تلخ پلاسکو و شهادت آتشنشانان عزیز ایران اسلامی موجب شد تا مردم و مسئولین بیشتر بااهمیت و جایگاه شغل آتشنشانی آشنایی پیدا کنند، اذعان کرد: در کشور ما همه مردم عزیز پایکار هستند در همین بحران کرونا پرستاران و پزشکان عزیز از جان خود گذشتند و ایثار کردند تا مردم در سلامت باشند.
حسین زادگان گفت: خدمات خوبی در چند سال اخیر در حوزه آتشنشانی ساری اتفاق افتاده و باید استمرار داشته باشد.همچنین آموزش نیروی انسانی بیشازپیش موردتوجه باشد.
وی بیان کرد: میانگین حضور ما در آتشنشانی باید سه دقیقه باشد و از نرم جهانی عقب هستیم. باید آموزش نیروی انسانی، آمادگی جسمانی، بروز رسانی تجهیزات و ماشینآلات، ترافیک و همکاری مردم برای باز کردن راه برای ماشین آتشنشانی و ... برای تحقق این مهم در دستور کار باشد.
حسین زادگان در ادامه حریق مسجد جامع ساری را موردتوجه قرارداد و افزود:آتشنشانان با عشق به خدمترسانی و جانفشانی توانستند با امکانات محدود این حریق گسترده را اطفاء نمایند که باید از تلاشهای آنان قدردانی نمود.
استاندار مازندران بابیان اینکه بهعنوان مسئول کنار مردم و آتشنشانان هستیم ، گفت:در بحث نیروی انسانی و تجهیزات کمک خواهیم کرد.
وی به اهمیت شماره 125اشاره کرد و افزود: 125نباید با شمارهای اشتباه گرفته شود باید به لحاظ فرهنگی کار شود تا مردم به اهمیت برخط بودن این شماره واقف شوند .
حسین زادگان تأکید کرد: صداوسیما و رسانههای مکتوب و مجازی کمک کنند تا اطلاعات، آگاهی و اشرافیت مردم نسبت به وقوع حوادث و نحوه برخورد آنها با سوانح چگونه باشد افزایش یابد.
نظر شما