۱۳ طرح گردشگری در رفسنجان در حال احداث است

ريیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان گفت: ۱۳ طرح گردشگری با اعتبار هزار میلیارد ریال در این شهرستان در دست اجرا است.

به گزارش‌ خبرنگار خبرگزاری شبستان‌ از رفسنجان، حسن حسینی شنبه(۶ مهر)  در آئین گرامیداشت هفته جهانی  گردشگری در هتل هیلان رفسنجان بیان کرد: در ۲ دهه اخیر صنعت گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای توسعه روستایی در اقصی نقاط جهان مورد توجه قرار گرفت و امسال هم سازمان جهانی گردشگری شعار گردشگری و توسعه روستایی را دارد.

 


ريیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان تصریح کرد: کرونا وضعیت اقتصادی و معیشتی‌ روستایی را دچار رکود کرده و با وجود این‌ ویروس منحوس سفرها کاهش یافته و روستاها‌ از رونق‌ افتاده اند.

 

 

وی با اشاره به اینکه روستاها‌ به دلیل تنوع‌ اقلیمی‌ ظرفیت‌ مناسبی برای گردشگری هستند؛ ادامه‌ داد: در رفسنجان‌ ۲ نوع اقلیم‌ روستایی شامل اقلیم روستایی‌ دشت و اقلیم‌ روستایی کوهستانی وجود دارد که هرکدام‌ دارای قابلیت‌ های خاصی هستند و باید مورد توجه قرار بگیرند.

 

 

حسینی در زمینه حمایت‌ های مجتمع مس از طرح‌ های گردشگری تصریح‌ کرد: طی ۶ ماهه‌ نخست سال جاری برای تهیه مواد اولیه به متقاضیان اجرای طرح‌ های صنایع دستی و گردشگری ۳۳ میلیارد ریال در قالب تسهیلات کم‌ بهره اعطا شده است‌.

 

 

وی خاطرنشان  کرد: کرونا‌ به صنعت‌ گردشگری در بخش‌‌ های دفاتر اقامتی، هتل‌ ها، اقامت گاه‌ های بومگردی و  دفاتر خدمات گردشگری ۱۰۰‌ میلیارد ریال خسارت‌‌ وارد کرد که امیدواریم‌ با از بین‌ رفتن این‌ ویروس سفرهای‌ گردشگری فعال و بخش های مذکور رونق بخشیده شوند.

 

 


حسینی گفت: در زمینه سرمایه گذاری در گردشگری ۱۳ طرح‌ با اعتبار بیش‌ از ۱۰۰۰‌ میلیارد ریال در رفسنجان‌ در دست‌ ساخت است‌ که شامل مجتمع‌ های گردشگری کوچک و بزرگ، واحدهای‌ اقامتی و بوم‌ گردی است.

 


مجید فصیحی هرندی هم در این‌ جلسه رونق بخش گردشگری شهرستان‌ را در کنار حفظ کشاورزی موجب رونق اقتصادی دانست‌ و گفت: رفسنجان دارای آثار بکر گردشگری، جاذبه های طبیعی و ابنیه‌ های تاریخی است‌ که می توان‌ به دره‌ منحصر بفرد راگه، بزرگترین خانه خشتی جهان، هتل هایی با تلفیق معماری سنتی و مدرن، دریاچه نمک در جوادیه‌ الهیه فلاح،  قلعه ها، کاروانسراها و ... اشاره کرد.

 


فرماندار رفسنجان‌ ادامه داد: باید برای احیای‌ این‌ صنعت‌ و رونق بخشی گردشگری شهرستان تفاهم‌ نامه هایی با ادارات‌ مختلف منعقد شود به طور مثال مدارس می توانند اردوهای هفتگی جهت‌ بازدید از اماکن‌ تاریخی و خانه‌ های بوم گردی راه اندازی کنند که دانش آموزان‌ هم‌ با ابنیه ها و آثار گردشگری هم‌ آشنا شوند.

 

 

محسن‌ ارسلان هم گفت: بعد از پیروزی و راهیابی تیم‌ فوتبال صنعت‌ مس رفسنجان‌ به لیگ برتر بعد از ۱۵ سال، قهرمانی تیم‌ فوتسال صنعت مس و والیبال بر خود واجب‌ می دانیم از حمایت های مردم‌ رفسنجان‌ تشکر کنیم و این‌ باشگاه نام‌ خود را با تاسی از آرمان‌ ‌های شهدای‌ اروند یدک می کشد و باید از‌ رسالت‌ فاتحان‌ اروند در دوران‌ دفاع مقدّس‌ به شایستگی پاسداری کرد.

 

 

رئیس هیئت  مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی صنعت فوتبال مس رفسنجان‌ افزود: این‌ باشگاه به عنوان سفیر گردشگری انتخاب شده است تا با توجه  به راهیابی به لیگ برتر، در شهرهای دیگر کشور حضور پیدا کند و یا میزبان‌ مسافران از اقصی نقاط کشور شود و ظرفیت‌ های گردشگری شهرستان‌ معرفی شود.

 

 

وی گردشگری معدن‌ را از شاخص ترین‌ پارامترها در این‌ حوزه نام‌ برد و خاطرنشان کرد: رفسنجان در کنار آثار گردشگری و جاذبه‌ های طبیعی بزرگترین‌ معدن‌ روباز مس در خاورمیانه را دارد که می تواند زمینه ساز بازدید گردشگران‌ داخلی و خارجی باشد.

 

 

ارسلان‌ در بخش دیگر از سخنان‌ خود به راه اندازی نخستین‌ دانشکده‌ ایران شناسی کشور در دانشگاه ولیعصر رفسنجان‌ اشاره کرد و گفت: امسال پذیرش نخستین‌ دانشجوهای رشته ایران شناسی در این‌ دانشکده در حال انجام‌ است و در زمینه برگزاری دوره های ایران شناسی و دوره های گردشگری اعلام‌ آمادگی داریم.

 

 

کد خبر 976261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha