به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رفسنجان، مجید فصیحی شنبه ( ۶ مهر) در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی شهرستان رفسنجان، بیان کرد: اقتصاد مقاومتی به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که از ظرفیت های داخلی اعم از منابع انسانی، منابع مالی و ذخایر خدادادی بهره گیری شود تا اقتصاد کشور دارای قوام بیشتر و وابستگی کمتر به کشورهای بیگانه شود.
فرماندار رفسنجان بانک ها را در ارائه تسهیلات کم بهره برای اجرای طرح ها موثر دانست و از مجتمع مس سرچشمه به عنوان حامی طرح های اقتصاد مقاومتی قدردانی و تصریح کرد: برای تامین منابع مالی جهت اجرای طرح های اقتصادمقاومتی، از سوی مجتمع مس سرچشمه مبالغی در بانک رسالت سپرده گذاری شده تا متقاضیان از این مبالغ در قالب تسهیلات بهره مند شوند.
وی ادامه داد: ۳۸۷ طرح جهاد کشاورزی با اعتبار مورد نیاز ۱۸۸ میلیارد و ۵۹۰ میلیون ریال به کمیته اقتصاد مقاومتی ارائه و این مبلغ تخصیص یافت و به بانک معرفی شدند که از این تعداد به ۱۸۸ طرح تسهیلات ۹۴ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال اعطا شده و ۱۹۹ طرح به مبلغ بیس از ۹۰ میلیارد ریال در انتظار دریافت تسهیلات هستند.
فصیحی هرندی افزود: همچنین ۶۶۹ طرح جهاد کشاورزی در حال بررسی هستند و در صورت صدور مجوز و معرفی به بانک، مبلغ بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال مورد نیاز است که باید تخصیص یابد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه طرح های صنایع دستی و گردشگری هم ۸۳ طرح با اعتبار حدود ۳۰ میلیارد ریال به بانک معرفی شدند که از این تعداد ۱۹ طرح اعتبار ۱۸ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال از بانک دریافت کردند؛ ۶۴ طرح هم با اعتبار ۱۶ میلیارد ریال در بانک در انتظار دریافت تسهیلات هستند.
فصیحی هرندی خاطرنشان کرد: ۱۲۰ طرح دیگر هم در این حوزه در حال بررسی است.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: مجتمع مس سرچشمه ۱۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار نزد بانک رسالت به صورت سپرده قرار داده است تا از امتیازات حاصله متقاضیان بتوانند برای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در قالب ارائه تسهیلات بهره مند شوند.
شاهین حریری هم با اشاره به اینکه ۶۸ طرح با اعتبار مورد نیاز ۵۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان معرفی شدند؛ گفت: از این تعداد به ۲۸ طرح اعتبار ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از سوی بانک با کارمزد پایین اعطا شده است همچنین ۴۰ طرح هم در انتطار دریافت تسهیلات بیش از ۳۰ میلیارد ریال هستند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان رفسنجان بیان کرد: ۱۱۶ طرح هم در حال بررسی است تا به ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان جهت معرفی به بانک و دریافت تسهیلات ارائه شود.
حسین چرخ انداز هم در این جلسه گفت: عملیات احداث بزرگترین مخزن ذخیره آب ۱۵ هزار متر مکعبی واقع در رفسنجان در حال اجرا است که تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب رفسنجان افزود: برای تکمیل این طرح نیاز به ۲۵ میلیارد ریال اعتبار است تا در سال ۱۴۰۰ که به بهره برداری می رسد با کمبود آب مواجه نباشیم.
وی اولویت اصلی را تکمیل این طرح عنوان کرد و از فرمانداری درخواست جذب بودجه کرد.
در این جلسه ۳۰ طرح جدید در حوزه های کشاورزی و صنعت و ... مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما