به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، مهندس مهدی سعادتی، استاندار گیلان، صبح امروز(18 دی) در نشست مشترک شورای سیاست گذاری امر به معروف و نهی از منکر که در بیت آیت الله قربانی برگزار شد، گفت: اساس حکومت اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر است.
وی تحولات زیربنایی و اساسی در همه بخش ها و دستگاه های اجرایی را ضروری دانست و افزود: امر به معروف و نهی از منکر ضامن امر حدود الهی است.
سعادتی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر نباید به یک موضوع خاص محدود شود، خاطرنشان کرد: این فریضه الهی باید در همه زمینه ها گسترش یابد.
استاندار گیلان، بازگو کردن، تذکر دادن و یادآوری مسئولیت ها را از رسالت های ستاد احیا دانست و تصریح کرد: حفظ ارزش ها، گسترش فرهنگ اسلامی، الهی کردن جامعه و زدودن گناه و آلودگی ها هم باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی بر اعتقاد عملی در این زمینه تاکید و خاطرنشان کرد: اراده و اعتقاد عملی کلید به اوج رسیدن این فریضه الهی است.
سعادتی، تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در محلات، مساجد و تشکل های دینی را در عمومی کردن امر به معروف و نهی از منکر لازم دانست و افزود: تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در مدارس، دانشگاه ها، اصناف و اتحادیه های صنفی نیز برای عمومی کردن این فریضه مهم است.
وی با اشاره به اینکه جلسات باید به طور منظم در شهرستان ها تشکیل شود، تاکید کرد: ساختار سازی، عمومی کردن امر به معروف و نهی از منکر و مشخص کردن مصداق ها امری ضروری است.
استاندار گیلان، بحث دانشگاه ها و دانشجویان را یک مشکل دیرینه و اساسی عنوان و انتقاد کرد: شورای امر به معروف و نهی از منکر هنوز هم در هیچ دانشگاهی تشکیل نشده است.
حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا شفیعی زاده، دبیر ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر گیلان در این نشست گفت: ائمه جماعات، رئیس امر به معروف در شهرستان ها هستند.
وی با اشاره به اینکه جلسات ماهانه در شهرستان ها باید بومی سازی شود، افزود: ائمه جماعات، امر به معروف و نهی از منکر را باید در الویت کاری خود قرار دهند.
حجت الاسلام شفیعی زاده، با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا رتبه برتر در زمینه امر به معروف و نهی از منکر را کسب کرده است، تصریح کرد: شهرستان لنگرود هم مقام دوم در احیای این فریضه را کسب کرد.
پایان پیام/
نظر شما