به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «علی اوسط هاشمی» صبح امروز(چهارشنبه ۲ مهر) در جلسه شورای اداری فنی و حرفه ای استان گلستان اظهار کرد: از رئیس جمهور دستور گرفتیم که همه آموزشگاه های فنی و حرفه ای از محل فروش سهام تجهیز شوند.
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه هر کسی که دغدغه بیکاری و فقر دارد راه عبورش مهارت است، ادامه داد: باید بیاندیشیم چرا از دهه هفتاد با وجود زیرساخت های خوب در دانشگاه ها برای مهارت کارسازی شده است و نتوانستیم آنگونه که باید عمل کنیم و این مهم منجر به ورشکستگی دانشگاه ها شده است.
اوسط هاشمی با بیان اینکه امروز بسیاری از دانشگاه ها الزام از مهارت سخن می گویند و اگر به آن بی اعتنا باشند باید درب دانشگاه ها را ببندند، ابراز داشت: روزگذشته با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفتگو کردیم که چند واحد از درس در کارگاه های فنی و حرفه ای به دانشجویان آموزش داده شود و دانشگاه آزاد اسلامی آنچه در این مجموعه ها آموزش داده می شود را به عنوان یک واحد درسی بپذیرد و این خود یک تفکر مهارتی را در دانشگاه ها ایجاد می کند و استان گلستان را به عنوان پایلوت اجرای این طرح مشترک فنی و حرفه ای استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی اجرا می کنیم.
وی گفت: منافع همه ما در توسعه و گسترش نگاه به مهارت است و این مهم شکل بگیرد تقاضای مهارت سیر سعودی پیدا می کند و باید این نگاه را به عنوان یک استراتژی داشته باشیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ابراز داشت: از سال 96 شورای مهارت تشکیل شده است و تاکید داشتیم که این جلسات براساس قوانین با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و از هفته آینده این شورا با حضور آقای جهانگیری برگزار خواهد شد.
وی گفت: از ابتدای انقلاب در فنی و حرفه ای کشور پنج هزار و 400 استاندارد تعریف شده است و تاپایان سال دو هزار و ۳۰۰ استاندارد جدید تعریف می شود که یک هزار و ۳۰۰ استاندارد در پتروشیمی عسلویه تعریف کردیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تاکید کرد: سه ساعت در سال به کشاورزان آموزش مهارت دادیم و اگر به این مهم توجه بیشتری می شد از نظر اقتصادی شرایط کشاورزان بهبود پیدا می کرد.
وی ابراز داشت: هیچ سازمان و نهادی حق ورود به مهارت و بی توجهی به استانداردهای مهارت را ندراد و باید این قاعده بر کشور حاکم شود و بر بی قاعدگی نمی توانیم در مسیر حاکمیت ارزش ها اقدام کنیم.
نظر شما