به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، در کارگاه آشنایی با نحله های انحرافی در محل این کانون به تشریح جایگاه شیطان پرستی در ایران و ارتباط آن با عقاید مذهبی پرداخت.
حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست اظهار کرد: رابطه عکس میان اعتقاد به مبانی دینی و گرایش به گروه های انحرافی مانند شیطان پرستی از جمله بدیهیات است اما نکته مورد توجه در این میان چرائی تزلزل دینی جوانان است.
رحمانپرست افزود: بحث در مورد علل دین گریزی جوانان علاوه بر نقشه های شوم دشمنان دین ناشی از علل داخلی از جمله ضعف مراکز علوم اسلامی در تبیین هویت حقیقی دینی است.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور گفت: رفتار ضد دینی برخی افراد مشهور به دیندار و یا به عبارت دیگر تضاد رفتاری عده ای از دینداران سبب شده است تا دید جامعه به ویژه جوانان به دین تغییر پیدا کند، از سویی دیگر عدم توجه حوزه ها به مباحث عمیق و چالشی اعتقادی در رابطه با ارتباط انسان باخدا و انسان با شیطان موجب تضعیف باورهای دینی جوانان در مواجهه با توجیهات عقیدتی این گروه های انحرافی شده است.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور گفت: صرفنظر از مسایل متعدد اجتماعی و سیاسی در مورد رشد و نفوذ این گروه ها، ریشه های مذهبی پیشرفت این گروه ها و رسالت حوزه های علمیه در مهار این حرکت فاسد و ویرانگر مورد توجه است.
همچنین دکتر محمود رمضان دوست، محقق علوم انسانی و مولف کتب دینی نیز در این نشست گفت: شیطان پرستی نتیجه تضعیف باورهای دینی است و جوانان متدین کم ترین گرایش رابه این تشکل ها دارند.
وی ادامه داد: تشکل های شیطان پرستی در ابتدا ماهیت ضد دینی خود را بروز نمی دهند و با ظاهری متجدد و تنوع طلاب ظاهر می شوند و جوانان در مرحله اول و با توجه به تربیت مذهبی خانواده های ایرانی مستقیما وارد مسائل ضد اخلاقی شیطان پرستان نخواهند شد.
رمضان دوست، شیطان پرستی را نتیجه تضعیف باورهای دینی برشمرد و افزود: جوانان متدین کم ترین گرایش رابه این تشکل ها دارند ولی تربیت دینی نوجوانان و کودکان ما در جایی دچار نقص شده و نتیجه این نقص گرایش به انحرافاتی مانند شیطان پرستی گردیده است.
پایان پیام/
نظر شما