به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تالش،«امیر مرادی» دقایقی پیش در جلسه مدیریت بحران تالش که در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد،اظهارکرد: به دلیل نبود ایستگاه هواشناسی در بالادست تالش، از میزان بارش ها اطلاعاتی نداریم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان بر تشکیل قرارگاه به منظور مدیریت سیل تالش تاکید کرد و افزود: نقاطی که بر اثر سیل آسیب دیدند باید با هم افزایی دستگاه های مرتبط ترمیم و بازسازی شوند.
وی با تاکید بر اینکه مشکل قطعی آب، برق و گاز مناطق مختلف تالش در اسرع وقت برطرف شود، تصریح کرد: تالش نیاز به یک اقدام جدی دارد تا با چنین مشکلاتی بر اثر سیل مواجه نشویم.
مرادی با بیان اینکه مدیرعامل آب منطقه ای برای رودخانه های تالش برنامه ریزی داشته باشد تا سیل ها و خسارت های اینچنینی را شاهد نباشیم، گفت: بخش خصوصی باید در شرایط خاص و بحران ها در کنار دستگاه های اجرایی باشد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اینکه آنهایی که مصوبات مدیریت بحران را اجرا نکرده اند هر فردی که باشد تحویل مراجع قضایی شود، خاطرنشان کرد: از جمله دلایلی که باعث شد به شهر چوبر خسارت وارد شود اجرا نشدن مصوبات مدیریت بحران است.
وی به تخریب دیواره های پل های شهرستان تالش اشاره کرد و گفت: خانه هایی که در حریم رودخانه ها بوده اند، خسارت دیده اند البته به برخی خانههایی که احتمال تخریب آنها وجود دارد، دستور تخلیه داده شده است.
مرادی با بیان اینکه به دستور استاندار از صبح امروز (یکشنبه) به تالش اعزام شده ام، افزود: بازدیدی نیز از منطقه چوبر تالش داشتم؛ شنوای مشکلات مردم بوده ام و گزارش هایی در این خصوص تهیه شده است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان بر لزوم اطلاع رسانی های لازم به مردم، مسئولان و دستگاههای خدماتی و امدادی پس از هشدارهای هواشناسی تاکید کرد.
نظر شما