نقش اینترنت در انتخابات مجلس نهم

معاون وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران از مذاکره با مخابرات و شرکت همراه اول برای پوشش حداکثری خطوط اینترنت در انتخابات پیش رو خبر داد و پیش بینی کرد که این مهم از دستاوردهای این انتخابات شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، علی حکیم جوادی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران بعد از ظهر امروز (17 دی)‌ در مراسم افتتاح سه پرو‍‍ژه فناوری واطلاعات استانداری خراسان شمالی در بجنورد با بیان اینکه توسعه فناوری اطلاعات در ایران در کنار نانوتکنولوژی و انرژی هسته ای در افق چشم انداز کشور قرار گرفته است، آن را از اولویت های توسعه در این راستا نام برد.


وی اضافه کرد: با تحقق این امر، براساس سند چشم انداز، علاوه بر ایجاد مزیت های اقتصادی در حوزه زندگی شخصی افراد، موجب کاهش فاصله مناطق روستایی با شهری و در نتیجه جلوگیری از مهاجرت می شود.


وی با اشاره به نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این راستا خبر داد: با مخابرات ایران و نیز شرکت همراه اول مذاکراتی انجام شده تا دسترسی و پوشش اینترنت در قسمت های مختلف کشور به حداکثر برسد.
وی اعلام کرد: تلاش می کنیم این پوشش حداکثری و دسترسی به اینترنت از دستاوردهای انتخابات پیش رو باشد.

 

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخشی دیگر با تأکید بر اهمیت ارتقاء فناوری در این بخش گفت: پیشرفت در این حوزه با شتاب بالایی در حال انجام است و عقب ماندگی در بخش فناوری اطلاعات می تواند مشکلات زیادی را برای کشورها ایجاد کند.


حکیم جوادی افزود: کشورهای توسعه یافته برخی از عقب ماندگیهای خود در دیگر بخش ها را از طریق فناوری اطلاعات جبران می کنند و با این رویکرد، توسعه فناوری اطلاعات در اولویت برنامه های کشور قرار گرفته است.


وی همچنین با بیان اینکه ما برای توسعه فناوری اطلاعات در سطح کشور باید به دنبال تامین زیرساخت های مورد نیاز باشیم و تاکنون نیز اقدامات خوبی در این مسیر انجام شده است، راه اندازی شبکه علمی کشور را از برنامه های سازمان فناوری اطلاعات ایران نام برد.


وی تصریح کرد: با اجرای این طرح تمام مدارس و دانشگاه ها و حتی حوزه های علمیه به شبکه ملی متصل می شوند.


حکیم جوادی خبر داد: این طرح در مدارس ایران به مدت چهار سال تکمیل شده و تمام مدارس به شبکه هوشمند متصل می شوند.


وی از راه اندازی data center در استان های کشور خبر داد و گفت: اکنون چهار data center در چهار استان کشور راه اندازی شده و تا پایان سال جاری نیز هفت استان دیگر از جمله خراسان شمالی دارای این شبکه می شوند.


رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، همچنین اضافه کرد: سال آینده نیز 20 استان کشور به data center پیوسته و گسترش خدمات الکترونیکی در راستای ایجاد دولت الکترونیک در آنها تجهیز می شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 97356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha