وضعیت بحرانی قم، مسئولان وزارت بهداشت را به این شهرکشاند

در پی وضعیت قرمز قم در زمینه کرونا و فوت تعداد زیادی از همشهریان، مسئولان وزارت بهداشت در سفرهای متعدد به قم در راستای بررسی این موضوع جلسات مختلفی را برگزار و بحث و تبادل‌نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، وضعیت کرونایی قم این روزها به مرحله فراتر از هشدار رسیده به‌گونه‌ای که تعداد بستری بیماران کرونایی در مرز 700 نفر شدن است.
 

این در حالی است که طی سه هفته گذشته میزان بستری‌ها در قم کمتر از 400 نفر می‌شد و به‌یک‌باره شاهد رشد جمعیتی بیماران بعد از تعطیلات در بیمارستان‌ها هستیم.


مهم‌ترین محل شیوع ویروس کرونا، تجمعات اعلام‌شده است، تجمعاتی که در قم به‌هیچ‌عنوان رعایت نشده و شاهد هستیم که همایش‌ها و برنامه‌ها و دورهمی های خانوادگی به‌راحتی در قم برگزار می‌شود.


وضعیت بحرانی در قم، منجر شد تا روز چهارشنبه (26 شهریور) دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت به قم سفرکرده و از بیمارستان‌های کامکار، فرقانی و امیرالمؤمنین (ع) بازدید کند.


وی در این بازدیدها ضمن بررسی نحوه خدمات‌رسانی به همشهریان مبتلا به کرونا، برخی نواقص موجود را بررسی و تذکرهای لازم را ارائه کرد.


بعدازآن سفر، دکتر گویا رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز جمعه‌شب (28 شهریور) به قم سفر کرد تا وی نیز از نزدیک با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم جلسه برگزار کرده و تذکرهای لازم را ارائه دهد.


در نخستین جلسه وی جمعه‌شب با رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی قم جلسه کارشناسی برگزار کرد که نزدیک به 2 ساعت به طول انجامد، در این جلسه رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر رعایت مسائل بهداشتی توسط همشهریان تأکید کرد.
 

موضوعی که شاید این روزها در قم کمتر مشاهده می‌شود و بسیاری به‌سادگی از کنار آن عبور می‌کنند و وضعیت بیمارستان‌ها را به حد انفجار رسانده است.


در حال حاضر حدود 700 بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم بستری بوده و حال حدود 130 بیمار نیز وخیم گزارش‌شده است.


گزارش خبرنگار ما از داخل بیمارستان حاکی از آن است که ICU بیمارستان‌ها کاملاً پرشده و تخت خالی وجود ندارد و باوجود راه‌اندازی بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امیرالمؤمنین (ع)، این بخش نیز کاملاً پرشده و بسیاری از بیماران که نیاز به مراقبت ویژه دارند، پشت درب اتاق ICU مانده‌اند و خدمات را در اتاق‌های معمولی می‌گیرند.

از سوی دیگر بیمارستان امام رضا (ع) قم در حالت آماده‌باش کامل به سر برده تا در صورت نیاز فوراً به پذیرش بیمار اقدام کند.


«محمدرضا قدیر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم می‌گوید: از همشهریان عزیز می‌خواهیم که مراعات حال پزشکان و پرستاران را بکنند و بدانند که بیمارستان‌ها در حال پر شدن است و کادر درمان نیز خسته هستند.


وی گفت: بیش از 105 نفر از همشهریان در آی سی یو بیمارستان‌های قم بستری هستند که این نشان‌دهنده حجم انبوه بیماران مبتلابه کرونا در قم است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: روز پنجشنبه (27 شهریور) 13 نفر کرونا مثبت در قم جان خود را از دست دادند و این آمار بسیار بالایی است.


وی گفت: به‌صورت گسترده و پی‌درپی وضعیت قم توسط وزیر بهداشت و مسئولان مربوطه، رصد می‌شود و آن‌ها نیز نگران وضعیت قم هستند، وضعیتی که به دست خود ما مردم برطرف می‌شود.


نکته دیگر وضعیت میدانی شهر قم است که همانند دوران قبل از کرونا، مسافرت‌های آخر هفته مردم ادامه داشته، شب‌نشینی‌ها در حال انجام است، حضور مردم در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها بدون استفاده از ماسک کاملاً قابل‌رؤیت بوده به‌گونه‌ای که در برخی از موارد شاهد ترافیک و تجمعات بسیار گسترده نیز شده است که همه این مسائل نشأت‌گرفته از این موضوع است که مردم قم موضوع کرونا را جدی نگرفته و همین امر سرایت کرونا را چندین برابر کرده است.

کد خبر 973200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha