دکتر ربابه شیخالاسلام در گفتوگو با خبرنگار شبستان بااشاره به افزایش قیمت شیر و بالا رفتن نرخ صنایع شیر، گفت: به دنبال آن تمایل مردم نسبت به مصرف شیر کاهش یافته است. باید در مورد بعضی اقلام که زیادهروی در مصرف تبعات منفی به دنبال دارد، یارانهها حذف شود و یا قیمتها افزایش یابد نه در مورد محصولاتی که استفاده آن برای افراد ضروری است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: در تمام کشورهای دنیا با تعلق گرفتن مالیات به مواد غذایی که برای بدن مضر است، قیمت را افزایش و سود حاصل را برای حمایت از فرآوردههای سلامت اختصاص میدهند تا به این ترتیب میزان گرایش را از سمت مواد غذایی مضر به سوی فرآوردههای مفید هدایت کنند.
وی به پیامدهای کمبود کلسیم در بدن اشاره کرد و گفت: پوکی استخوان و افزایش آن در سنین جوانی، شدیدترین ضایعه کاهش مصرف کلسیم است، شیر دارای ویتامین D است که جذب کلسیم را تسهیل میکند و پروتئین که میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت که قیمت بسیار بالایی دارد، باشد.
وی خاطرنشان کرد: باید حمایتهای لازم از صنعت و بخش دامداری صورت گیرد تا کاهش تولید و حتی روی آوردن دامداران به تولید شیرخشک که برایشان به صرفهتر است، زنجیره مصرف شیر را در کشور معیوب نسازد و با اتخاذ سیاستهای لازم فرهنگ مردم را به سمت مصرف شیر و فرآوردههای آن هدایت کنیم.
پایان پیام/
نظر شما