به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» امروز (27 شهریور ماه ) در آیین آغاز عملیات اجرایی ره باغ حضرت زهرا (س) بیان کرد: این ره باغ آینه عبرت برای نظام برنامه ریزی و اجرایی کشور و شهر ما است چرا که یک طراحی با حجم زیادی از منابع مالی توسط گروههای مختلف اجرایی در دوره مختلف شهرداری ها کرده ایم، خاکبرداری شده است و بعد به این نتیجه رسیدیم که اشتباه کردیم و باید این را اصلاح کنیم و با هزینه کرد مبلغ کمتری و یا بیشتری باید به آن ساز و کاری که فکر می کنیم درست است برسیم
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مطالعات برای طرح ها نگاه دراز مدت وجود ندارد؛ افزود: در مطالعه ای که انجام میدهیم نگاه دراز مدت نیست اگر چه نیت ها خیر بوده است و هر کسی در مدیریتی که عهده دار می شود به فکر این است که مدیر خوبی باشد تا از او به نیکی یاد برده شود.
وی اظهار داشت: ما تعداد زیادی طرح و برنامه می بینیم که ابتدا با افتخار از آن نام می بریم و بعد از مدتی در افکار عمومی دچار صدمه می شود و تعداد زیادی کارشناس علیه برنامه ، مبانی، اقدامات و طراحی هایی که شده حرف می زنند که بحث طرح توسعه حرم مطهر رضوی یکی از آنها است.
قاضی زاده هاشمی با طرح این پرسش که تکلیف حقوق مردمی که به من اعتماد می کنند و منابع مالیشان را در آن مسیر قرار می دهند از جمله بورس، طرح طراف حرم طرح، تحول سلامت طرح ، هدفمندی یارانه ها و ... چیست؛ گفت: بعد از چهل سال باید گفتمانی در کشور راه بیفتد که ما دراز مدت تر و با نگاه به آینده طراحی خود را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه مشهد مقدس در طی 30 سال وسعت 5 برابری پیدا کرده است؛ افزود: آن کسی دارای اندیشه بلند در نظام طراحی است که بتواند افق صدساله را ببیند و بتواند تصور کند چه چیزهایی در صد سال آینده شکل می گیرد و برای پاسخ به نیازهای آینده از الان دنبال طراحی جواب باشد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: ارزومندیم این پروژه با رشد دو نیم درصد به سرعت تمام شود و مردم مشهد و اطراف حرم و زائران در یک بستر مناسبتری شرایط زندگی، سفر و حضور بهتری برایشان فراهم شود.
وی در ادامه اظهار داشت: من مخالف رشد و پویایی نیستم البته نگاه موقتی صدمه زیادی زده است و شاید با همین منابعی که تلف شده است، 5 پروژه مثل ابعاد حوزه حریم حرم را می توانستیم بسازیم.
نظر شما