امیرکبیر مقتول سیاست ها و نفوذ فرقه بهائیت در ایران شد

رئیس حوزه هنری شهرستان کاشان گفت: امیرکبیر قربانی دسیسه فرقه بهائیت و مقتول سیاست ها و نفوذ این فرقه شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمد قنبری، رئیس حوزه هنری شهرستان کاشان ظهر امروز" 17دی" در دومین نکوداشت امیرکبیر در باغ تاریخی فین این شهرستان اظهار داشت: امیرکبیر و پس از آن تعدادی از مبارزان مشروطیت با نفوذ افکار فرقه بهائیت در دستگاه وقت به شهادت رسیدند.


وی با اشاره به ایجاد فرقه بهائیت و وهابیت توسط انگلستان که سبب رسوایی آنها در کشورهای تحت سلطه و کشورهای مسلمان شد،  افزود: هدف انگلیس از ایجاد این فرقه ها تقویت ریشه تروریسم جهانی بود.


به گفته وی، از زمان شکل گیری بهائیت در ایران تاکنون قتل‌های مشکوک زیادی توسط بهائیت انجام شده و علمای زیادی در زمان مشروطه توسط بهائیت به شهادت رسیدند که شهادت شیخ فضل‌الله نوری یکی از این موارد است.


رئیس حوزه هنری در ادامه از پیش بینی فراخوان ارسال مقالات با موضوع امیر کبیر و خدمات وی برای سومین مراسم نکوداشت این شخصیت بزرگ در سال آینده خبر داد.


قنبری با تاکید بر اهمیت مقام و ارزش خدمات امیرکبیر به ایرانیان و معرفی وی به همگان تصریح کرد: طی برگزاری جلساتی با نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس و فرمانداری کاشان اجرای مراسم نکوداشت در سال های آتی به صورت ملی توسط حوزه هنری درخواست شده است.


غلامرضا حسنی مقدم، استاد دانشگاه کاشان نیز در ادامه این مراسم تأسیس مدرسه دارالفنون، انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه، اصلاحات اجتماعی، سیاسی، مذهبی را از مهم‌ترین اقدامات امیرکبیر برشمرد و گفت: امیرکبیر با تأسیس مدرسه دارالفنون و آموزش هفت رشته نظامی، پیاده‌نظام، سواره‌نظام، طب و داروسازی، مهندسی و معدن‌شناسی، بیش از 100 شاگرد را جذب کرد و 13 روز بعد از تأسیس مدرسه دارالفنون در باغ تاریخی فین کاشان به شهادت رسید. 


وی تصریح کرد: انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه توسط امیرکبیر با هدف بیداری مردم و اطلاع‌رسانی اوضاع مملکت از فعالیت‌های حوزه دانش و فرهنگ این سردار بزرگ ایران بود.


به گفته وی، امیرکبیر در حوزه امنیت داخلی نیز سرکوب شورش سالار و محمدخان سالار، فرزند آصف‌الدوله صدراعظم فتحعلی شاه را بر عهده داشت.
 

وی بیان داشت: امیرکبیر توجه ویژه‌ای نیز به حوزه سیاسی و اجتماعی، امور شهری و خدمات شهری داشته به طوریکه برای آبله‌کوبی کودکان و نوجوانان تأکید زیادی داشت و تمرد از آن را مستلزم پرداخت جریمه دانست.


این محقق و استاد دانشگاه، جلوگیری از حیف میل، برانداختن شکنجه متهم و مجرم، اخلاق و کردار مدنی و حذف برخی القاب مبالغه‌آمیز را از دیگر اقدامات امیرکبیر برشمرد.
 

حسنی مقدم، تقویت صنعت داخلی و جلوگیری از واردات را از اندیشه‌های مثبت امیرکبیر برای رونق اقتصادی کشور ذکر و عنوان کرد: ایشان در اولین اقدام خود حریربافی در کاشان، کاغذ سازی در تهران، بلور سازی در قم و اصفهان را تقویت کرد.


وی خاطرنشان کرد: در بخش معدن، استخراج معادن بدون حضور انگلیسی‌ها، ایجاد صنایع جدید، تقویت صنعت داخلی و حرکت در راستای اقتصاد ملی را تقویت کرد و اعتقاد داشت استقلال هر کشور با فراهم شدن صنعتی پویا و داشتن اقتصاد سالم امکان‌پذیر است.

 

حسنی مقدم در ادامه خواستار اجرای تعزیه امیرکبیر و تشکیل بنیاد مفاخر در کاشان شد و اظهارداشت: برای محقق شدن برنامه‌های پیشنهادی کارگروه مفاخر تشکیل و اساتید این کارگروه نتیجه جلسات و همایش‌ها را بررسی کنند.


پایان پیام/

کد خبر 97230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha