مطالبه‌گری و مردم‌محوری رویکرد معاونت اجتماعی/ ۲۲ محله آسیب‌پذیر در گیلان شناسایی شد

فلاح با اشاره به اینکه مطالبه‌گری و مردم‌محوری اصلی‌ترین رویکرد معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان است، گفت: در راستای محرومیت زدایی، تاکنون ۲۲ محله آسیب‌پذیر در گیلان شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «جاوید فلاح» عصر امروز (دوشنبه، ۲۴ شهریور) در نشست مدیران محلات آسیب پذیر رشت با اصحاب رسانه که در مسجد صاحب الزمان(عج) سلیمانداراب رشت برگزار شد اظهار کرد: ذات فعالیت ما، کاهش محرومیت و استضعافی است که در طول سال‌ها برای برخی از مردم کشور ایجاد شده است.

 

معاون اجتماعی سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه در تلاش هستیم در گام دوم مدنظر مقام معظم رهبری به سمت تمدن‌سازی اسلامی برویم و مقدمات ظهور حضرت مهدی(عج) را فراهم کنیم، افزود: بسیاری از مشکلات کشور ناشی از غفلت از شعارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

 

وی اضافه کرد: اگر التزام عملی به شعارهای انقلابی پیدا می‌کردیم و مسئولین جوان انقلابی را در امورات مختلف به کار می‌گرفتیم، جامعه امروز ما بسیار بهتر از حال حاضر بود.

 

فلاح با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به محرومیت‌زدایی در کشور، تصریح کرد:‌ مسئولین باید شانه‌های خود را به زیر کار و خدمت برای مردم ببرند.

 

معاون اجتماعی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه اگر تکلیف و رسالت توسط هر فرد به درستی انجام شود، مشکلات و مطالبات مردم به درستی بیان و شنیده می‌شود، گفت: مشکلات مردم باید به صورت اصولی پیگیری شود.

 

وی با اشاره به اینکه باید از تجربه خادمان مردم در گذشته استفاده شود، گفت: داشتن نگاه انقلابی و روحیه جهادی در کارها به دور از بروکراسی اداری رایج، سبب سرعت بخشیدن به حل مشکلات می شود.

 

فلاح با تاکید بر اینکه ساختار مطالبه‌گری منطقی باید فراهم شود، افزود: همه مردم انتظار دارند که مسئولین با صداقت کامل خدمت کنند.

 

معاون اجتماعی سپاه قدس گیلان در ادامه با بیان اینکه ۲۲ محله آسیب‌پذیر در سراسر گیلان شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد، هفت محله محروم در رشت است.

 

وی مطالبه‌گری را اصلی‌ترین مسئله و رویکرد معاونت اجتماعی سپاه قدس گیلان عنوان و اظهار کرد:‌ مردم محوری و آوردن مسئولین مربوطه پای کارهای جهادی اقدامات جدی این معاونت است.

کد خبر 971695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha