به گزارش خبرگزاری شبستان، داود سعادتی نژاد شب گذشته (یکشنبه 23 شهریور) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با اشاره به اینکه اختلاف قیمت لاستیکهای سنگین در بازار آزاد و حواله زیاد است، گفت: از سال ۹۷ برای عرضه لاستیکهای سنگین، سامانه را طراحی کردند، اما متأسفانه این سامانه کاربرد کامل نداشته و موفق نبوده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک افزود: لاستیکهای برند و لاستیکهای چینی به مقدار زیاد وارد و بازار اشباع شد و پایانهها نتوانستند حوالههای برند را برای واحدهای صنفی بدهند.
او ادامه داد: واحدهای صنفی ما در سالهای ۹۷ و ۹۸, لاستیکهای ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی را در انبارهایشان نگهداری کردند، اما هنوز توزیع آنها را تمام نکردند و ارز نیمایی شد و اکنون لاستیکهای با ارز نیمایی هم در انبارها انباشته شده است. اکنون واحدهای صنفی فروشندگان لاستیک به انباردار سازمان راهداری و وزارت صمت تبدیل شده اند.
وی اضافه کرد: واردات لاستیکهای چینی، بازار را اشباع کرد و، چون ارزان بود مردم سراغ این لاستیکها رفتند و لاستیکهای برند بر روی دست واحدهای صنفی فروشندگان لاستیک باقی مانده است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک با اشاره به این که ۷۵۰ هزار حلقه لاستیک با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی وجود دارد، افزود: از این تعداد، ۳۰۰ هزار حلقه در سامانه وجود دارد و ۲۰۰ هزار حلقه هم وارد گمرک شده و ۲۵۰ هزار حلقه نیز در حال ورود به کشور است./
نظر شما