احمد فاضلیان، رییس کل دادگستری گلستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: بخشی از قوانین بخش آب و هم چنین آیین نامه های مرتبط باید با دقت بیشتر و مطابق با شرایط روز تدوین شود.
وی افزود: با توجه به محدودیت منابع آبی و وقوع خشک سالی در استان، حفاظت از این منابع و جلوگیری از استفاده بی رویه از آن نیازمند برنامه ریزی است.
فاضلیان تصریح کرد: برداشت های غیرمجاز موجب لطمه و وارد شدن خسارت به منابع آبی و در نهایت تضییع حقوق شهروندان می شود که با هرگونه استفاده بی رویه و غیر قانونی از منابع آبی و دست اندازی بر حریم رودخانه ها برخورد قانونی می شود.
عباس پوریانی، دادستان عمومی و انقلاب گرگان نیز، گفت: با تشکیل پلیس آب مقوله پیشگیری از وقوع در بخش آب به صورت جدی تر پیگیری می شود.
وی افزود: باید با متخلفان در مراحل ابتدایی حفر چاه های غیر مجاز و یا تجاوز به حریم رودخانه ها برخورد کرد و مانع عمل مجرمانه شد.
مشهدی، مدیرکل بازرسی گلستان، برداشت غیر مجاز شن و ماسه و عدم رعایت حرم رودخانه و حفاری غیر مجاز چاه را از جمله طرح های غیر قانونی و مجرمانه دانست و گفت: باید با اعمال قانون و مجازات از دست اندازی به منابع ملی جلوگیری کرد.
وی افزود: باید بین عمل مجرمانه و مجازات تناسب وجود داشته باشد و قضات هم باید این تناسب را رعایت کنند.
مشهدی خاطر نشان کرد: دست اندازی بر حریم رودخانه ها و حفاری های غیر مجاز، تعرض به منابع ملی محسوب می شود که باید با اعمال قانون از آن پیشگیری کرد.
پایان پیام/
نظر شما