به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «امید بنعباس» عصر امروز (شنبه ۲۲ شهریور) در نشست بازسازی مناطق سیلزده خوزستان، با بیان اینکه ترمیم و احداث دایکهای حفاظتی در ۱۶ روستای خوزستان در حال انجام است اظهار کرد: در برخی روستاها کار تا حدود زیادی پیش رفته اما به دلیل وجود یک معارض کار در برخی روستاها متوقف شده لذا فرمانداران موظف به برطرف کردن مشکل هستند و باید این کار را هر چه سریعتر انجام دهند چرا که از نظر زمان و اعتبارات با محدودیت رو به رو هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود: نمیتوان سرنوشت و سلامت افراد زیادی را به خاطر وجود یک معارض به خطر انداخت و باید مشکل معارضان با تعامل اجتماعی یا اجرای قانون، حل شود.
وی در خصوص پرونده خسارات کشاورزی ناشی از سیل در خوزستان تصریح کرد: حدود ۲۷ هزار فقره پرونده در این زمینه تشکیل و از این تعداد بیش از ۵۰ درصد کمک بدون عوض پرداخت شد.
بنعباس اضافه کرد: تعدادی نیز به نتایج ارزیابی پروندهها معترض بودند و تعدادی نیز موفق به ثبت پرونده خود در سامانه ثبت خسارات نشدند از این رو با نامهنگاری صورت گرفته قرار شد برای آخرین بار پروندهها در اختیار پژوهشگاه فضایی قرار گیرند و چنانچه اعتراض آنها وارد بود خسارت پرداخت شود.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد تسهیلات در اختیار کشاورزان خسارت دیده از سیل قرار گرفت عنوان کرد: عملکرد بانکهای سپه، رفاه، کشاورزی، صادرات و ملی در پرداخت خسارات بالای ۸۵ درصد و برخی دیگر بالای ۹۰ درصد است اما بانک ملت با ۶۵ درصد و بانک تجارت با ۵۰ درصد پرداخت، عملکرد ضعیفی نسبت به دیگر بانکها داشتند که تذکر لازم به این بانکها داده شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان خاطر نشان کرد: تمام پروژههای حوزه زیرساخت کشاورزی از طریق ماده ۱۰ به صورت ۱۰۰ درصد عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه بنیاد مسکن تعمیرات ۱۹ هزار و ۸۵۰ واحد آسیبدیده از سیل در خوزستان به طور کامل به پایان رسیده ابراز کرد: از پنج هزار و ۶۴۱ واحد احداثی بخش عمدهای به سقف رسیده و در حدود ۲۰۰ واحد باقی مانده که با اتمام این میزان نیز پرونده واحدهای احداثی بسته میشود.
بنعباس در پایان یاد آور شد: طبق قانون، اجرای هر آنچه در راستای پیشگیری در ستاد مدیریت بحران مصوب میشود لازم است و مجریان موظف به اجرای آن هستند در صورت رعایت، نشدن به آنها تذکر میدهیم.
نظر شما