«علی جدی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: با توجه به گرانی نهاده ها و مشکلات دامداران تواید روزانه 400 تُن شیر خوب است ولی کم تر از ۱۰۰ تُن در استان فرآوری و مابقی خام خارج می شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجموعه سرمایه گذاران کاله را متقاعد کردیم که در استان ورود پیدا کنند چرا که این شرکت روزانه دو هزار تُن شیر در کشور فرآوری می کند.
جدی عنوان کرد: ۹۰ درصد کار دامداران به غیر از تولید برای خوراک و فروش است که اگر شرکتی برای سرمایه گذاری باشد آنان هم سود خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: در صورت حضور و سرمایه گذاری کاله در شیروان، پس از شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و موسسه مالی اعتباری ملل این سومین سرمایه گذاری شرکت های بزرگ کشور در شیروان طی یکی دو سال اخیر بوده است که تاکنون ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری و جلسات هفتگی مدیران و پاسخ دهی سریع به استعلام ها و تسهیل و رفع موانع موجود برای سرمایه گذاری از مهم ترین اقدامات برای جذب و ایجاد رغبت برای سرمایه گذاری در شهرستان بوده است.
جدی تصریح کرد: در وضعیت کنونی اقتصادی کشور و کمبود اعتبارات دولتی، مطمئنا جذب سرمایه گذارِ توانمندِ بخش خصوصی با تکیه بر ظرفیت های منطقه، بهترین راه رونق تولید و ایجاد اشتغال در شهرستان است.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر پروژه گاوداری ۱۰ هزار راسی با سرمایه گذاری شستا و گلخانه ۱۰۰ هکتاری با سرمایه گذاری هولدینگ ملل در حال اجرا و بناست کلنگ مجتمع گردشگری بیگان نیز امسال با سرمایه گذاری ملل به زمین زده شود.
شهرستان شیروان ۵۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین دارد و ۴۰ درصد عشایر استان در شیروان هستند.
شیروان به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما