«عبدالله یوسفی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: سرمایه صندوق خُرد زنان روستایی این شهرستان در دو سال اخیر به سه برابر افزایش یافته است که این امر نیز اشتغالزایی و افزایش آن را در پی داشته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بیان کرد: در سال ۹۶ سرمایه اولیه این صندوق ۷۸۰ میلیون ریال بود که انگیزه زنان روستا، اشتغالزایی و دریافت تسهیلات با کارمزد موجب شده اینک این سرمایه به دو میلیارد و ۵۰ میلیون ریال افزایش یابد.
یوسفی عنوان کرد: هم اکنون هشت صندوق خرد زنان در شهرستان فعال است که صندوق خرد زنان روستایی خانلق در سال ۸۶ و مابقی در سال ۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده و جمعیت این صندوق ها اکنون به ۳۸۴ نفر رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: به طور شاخص زنان فعال در این صندوق ها به کار پرورش کرم ابریشم، زنبور عسل، دام و صنایع دستی شامل گلیم و قالیبافی و تولید داروهای گیاهی مشغول هستند که آمادگی لازم برای حمایت از زنان در بخش کشاورزی وجود دارد و در این قسمت هر کمکی لازم باشد به جامعه کشاورزی انجام خواهد شد.
وی تصرح کرد: هدف از تأسیس این صندوقها تقویت و توانمندسازی زنان روستایی در زمینههای مختلف کشاورزی و افزایش درآمد خانوارهای کم درآمد از طریق پرداخت وامهای کوچک برای انجام فعالیتهای درآمدزا است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بهبود وضعیت اقتصادی و ایجاد اشتغال برای زنان روستایی و توسعه صنایع کوچک و خانگی خاص زنان روستایی، کاهش مهاجرت از روستا، کاهش فقر و ارتقای مهارتهای فردی و اجتماعی زنان روستایی را از دیگر اهداف راه اندازی این صندوقها برشمرد.
یوسفی ادامه داد: در آینده به منظور ارتقای مهارتهای زنان روستایی عضو این صندوقها و آموزش اصولی کارآفرینی، کارگاههای آموزشی متعدد با عنوان مهارتهای زندگی شغلی و مهارتهای کسب و کار ویژه اعضای صندوقهای اعتبارات خرد و تسهیلگران زنان روستایی توسط کارشناسان این مدیریت در روستاهای حوزه عمل اجرا خواهد شد.
وی افزود: تشکیل این صندوقها به دلیل توسعه و بهبود کسب و کار زنان روستایی و مشارکت آنان در بهبود اقتصاد خانواده بسیار حائز اهمیت بوده و میتواند منجر به رونق تولید در منطقه شود.
شهرستان شیروان ۱۵۶ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۸ درصد آنان ساکن روستاها هستند.
نظر شما