به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرانزلی، دکتر «سید حجت مهدوی» در مراسم حسینیه سیار در مسجد جامع روستای گلشن بندرانزلی اظهار کرد: بيان هر ساله معارف و درسهای عاشورا ملالآور و تكراری نيست همانطور كه قرائت و تلاوت قرآن و نماز تكراری نيست و در هر قرائت جذابيتهای خاص خود را دارد.
معاون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری منطقه آزاد تجاری بندرانزلی با بیان اینکه عرفان معیار و حقیقی را باید در کربلا جستجو کرد، گفت: دعای عرفه که ما از قرائت آن حظ معنوی می بریم عرفان نظری امام حسین(علیه السلام) است.
وی عرفان حسینی را عرفانی اجتماعی خواند و خاطرنشان کرد: نهضت حسینی صحیفه کاملی دارای ساحات وسیع و سطوح عمیق بوده و یکی از آن ساحات آن، عرفان زلال اسلامی است.
مهدوی اذعان کرد: در دوران امام حسين(علیه السلام) تنها ظاهری از دين وجود داشت و جامعه به سمت هلاكت پيش میرفت.
وی تاکید کرد: یکی از درسهای مهم عاشورا این است که باید تلاش کنیم تنها به ظواهر دین توجه نکرده و اصل و اساس معارف اسلام را بشناسیم و به کار بگیریم.
معاون فرهنگی، اجتماعی، گردشگری منطقه آزاد تجاری بندرانزلی یادآور شد: يكی از اهداف امام حسین(علیه السلام) قيام برای اصلاح دين جدشان بود زيرا آنچه كه سبب نجات، رستگاری و ضامن بقای بشريت ميشود، دين مبين اسلام است.
وی اظهار کرد: از آن جهت كربلا زيباست كه دين اسلام را حفظ كرد و انسانيت را زنده نگه داشت.
مهدوی گفت: اینکه گفته می شود هر روز عاشورا و هر زمين و مكانی كربلاست، بدان معناست كه ما هميشه در حال مبارزه هستيم، حق و باطل وجود دارد و در حال نبرد هستيم.
در این مراسم که به همت اداره اوقاف و امور خیریه بندرانزلی و کانون فرهنگی هنری مسجد جامع گلشن برگزار شد، حاج ابوذر بیوکافی از مداحان برجسته کشور و گیلان به مرثیه سرایی پرداخت.
نظر شما