سال 91، پایان بی سوادی در خانواده مددجویان کمیته امداد کشور

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: با برنامه‌ ریزی ‌های صورت گرفته در کمیته امداد مرکز تا پایان سال 91 هیچ مددجوی بی ‌سوادی در کشور وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، اکبر میرشکار، معاون فرهنگی کمیته امداد کشور ظهر امروز (15 دی) در جمع مدیران ستادی و کارشناسان فرهنگی کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: کارهای فرهنگی به نگاه فرهنگی نیاز دارند که امیدواریم با ایجاد فضاهای مناسب در ادارات کمیته امداد شهرستان ‌ها و همچنین افزایش اختیارات مدیران شهرستانی این نگاه بیش از گذشته در برنامه ها و رفتارها ملموس شود و موجب خروجی مناسب در کارها باشیم.

 

وی ابراز داشت: قبل از این یک پیام فرهنگی یا برنامه فرهنگی به شکل یکسان به همه نقاط کشور برای اجرا ارسال می ‌شد ولی اکنون کمیته امداد حتی برای هر دانش ‌آموز نیز برنامه متناسب طراحی می ‌کند.

 

میرشکار، مهندسی پیام فرهنگی و توزیع عادلانه سرانه فرهنگی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باید همواره طرح پیوست فرهنگی را که از مطالبات اصلی مقام معظم رهبری است در برنامه ‌ها لحاظ کنیم و برای هر خدمتی که در کمیته امداد در سرفصل ‌های مختلف ارائه می ‌شود، یک پیوست فرهنگی نیز تعریف شود.


معاون فرهنگی کمیته امداد کشور در ادامه، افزود:یک میلیون و 900 هزار نفر مددجو در کشور بین 10 تا 49 سال سن دارند که از این تعداد 218 هزار نفر بی ‌سواد هستند.

 

میرشکار با بیان اینکه 11 درصد مددجویانی که در این رده سنی قرار دارند بی ‌سواد هستند، عنوان کرد: با برنامه ‌ریزی های صورت گرفته در کمیته امداد مرکز تا پایان سال 91 هیچ مددجوی بی ‌سوادی در کشور وجود نخواهد داشت.

وی رده سنی 10 تا 49 سال را افراد فعال و دارای ظرفیت خواند و بیان داشت: برنامه با سواد کردن مددجویان در همه برنامه ‌ها و سیاست ‌های امداد موثر است که از این ‌رو در اولویت کاری این نهاد قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به همکاری و تعامل سازمان نهضت سوادآموزی در این طرح بیان داشت: به‌ عنوان مثال اگر بخواهیم برای فردی که سواد ندارد اشتغال ایجاد کنیم، بدون شک میزان موفقیت این طرح به نسبت فردی که سواد داشته و خود قادر به دریافت، پرداخت و حساب و کتاب است بسیار کمتر خواهد بود.

 

معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور تصریح کرد: کمیته امداد به ‌عنوان اولین دستگاه و سازمان اقدام به برگزاری اردوهای خانوادگی در کشور کرده که این موضوع یک اقدام ارزشمند فرهنگی و دارای خروجی بسیار مناسب بوده است.

 

وی خبر داد: در سال 91 بخش اعظم اردوهای برگزار شده در کشور، اردوهای خانوادگی خواهد بود که این موضوع در راستای سیاست خانواده محوری در کمیته امداد صورت می ‌گیرد.

 

میرشکار گفت: نظام آموزش جامع تربیتی از برنامه ‌های مهم این نهاد در سطح کشور است که کمیته امداد با مهندسی فرهنگی و هدفمند شدن برنامه‌ های طراحی شده به‌دنبال خروجی مثبت از طرح‌ های فرهنگی خود است.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 96971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha