«جواد مجتهدی»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان با اشاره به سابقه مکتب امام زمان(عج) در همدان گفت: مکتب تربیت محور امام زمان(عج) در سال ۱۳۴۳ توسط مرحوم استاد مسکین با محوریت آموزش قرآن پایهگذاری شد.
مسئول واحد جلسات قرآنی مکتب امام زمان(عج) همدان ادامه داد: بسیاری از شهدای نام آشنای این شهر و دیار همچون شهید علی چیتسازیان، علی خوش لفظ، حسن ترک و بسیاری دیگر از شهدا، از شاگردان این مجموعه قرآنی بودهاند.
مجتهدی ابراز کرد: ۱۴۰ جلسه قرآنی مکتب امام زمان(عج) در سطح منازل، حسینیهها و مساجد و ... با حضور ۲۵۰ مربی وکمک مربی وابسته به این مجموعه انجام میشود که با ورود کرونا به کشور و استان، جلسات به صورت تلفنی و یا در صفحات مجازی دنبال میشود.
مسئول واحد جلسات قرآنی مکتب امام زمان با بیان اینکه در حال حاضر این مجموعه دارای ۵ هزار عضو است، گفت: طبق آمار دفتری مربیان، در جلسات هفتگی قرآن مکتب امام زمان(عج)، ۳ هزار پوینده قرآنی حضور مییابند.
مجتهدی با بیان اینکه پویندگان قرآنی در جلسات مکتب، ۴ دوره را طی میکنند گفت: آغاز جلسات قرآن برای مخاطبان و پویندگان قرآنی با «نماز» شروع میشود که به این دوره «نمازیها» گفته میشود.
وی گفت: پویندگان در ابتدا ورود به مکتب امام زمان(عج)، آموزش نماز را فرامیگیرند، مرحله دوم، «آخر قرآنیها» هستند که شرکت کنندگان در این مرحله جهت آشنایی مقدماتی با قرآن، سوره ناس تا بینه را فرا میگیرند.
مجتهدی ادامه داد: مرحله سوم، «مرحله درسی» است که پوینده قرآنی در این دوره در یک هفته، نیم صفحه از قرآن را فرا گرفته و با روخوانی و روان خوانی آن نیز آشنا میشود.
وی گفت: مرحله آخر، «مرحله دورهای» است که در آن قرآن دوره میشود و بیشتر به مسائل تجوید پیشرفته پرداخته میشود.
نظر شما