به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، عبدالحسین نافیان امروز(13دی) در نشست کارگروه اقتصاد و انرژی این استان در یاسوج، گفت: محدود بودن دستگاه ها از جمله دستگاه های حساس و خدمات رسان برای ارائه خدمات به مردم، ضرورت تدوین نیازمندی ها و مطالبات آنها را برای کیفیت بخشی به نوع خدمات رسانی در مواقع اضطراری دو چندان کرده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، توجه به توسعه شبکه ها را گامی مهم در پایداری خدمات این شرکت در استان برشمرد.
حسن کریمی افزود: هم اکنون 170 هزار مشترک در استان از خدمات این شرکت برخوردارند که به علت قدیمی بودن شبکه ها و پایین بودن ظرفیت، در بخش زیادی از سیستم های موجود در پاره ای از مواقع کار توزیع یکپارچه برق را با مشکل مواجه می کند.
وی قرار گرفتن کهگیلویه و بویراحمد در مسیر استان های فارس و خوزستان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در صورت تامین نشدن نیازهای این شرکت، باید منتظر اختلال در شبکه های وسیعی از استان های جنوبی باشیم.
کریمی نوع خدمات رسانی به روستاهای پراکنده استان و همچنین استفاده از مدل های قدیمی خدمات رسانی در کشور را منحصر به فرد دانست و افزود: این در حالیست که تنها برای اصلاح برخی شبکه های برق شهرستان گچساران به 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
گفتنی است، ایجاد بستر برای تغذیه دو سویه استانداری و فرمانداری های استان، بازسازی کلی شبکه برق گچساران که به علت وجود گازهای ترش دچار فرسودگی و خوردگی شده اند و نصب فیلترهای جدید از جمله موارد بررسی شده این نشست بود.
پایان پیام/
نظر شما