به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با علیرضا زاکانی رییس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
علیرضا زاکانی در این نشست که با حضور معاونین دوطرف برگزار شد، تصریح کرد: در مرکز پژوهشهای مجلس به دنبال استفاده از شبکه نخبگان و پژوهشگران و جامعه علمی و دانشگاهی و حوزوی هستیم و در این زمینه مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اندوخته ارزشمندی در دستیابی به این مهم در اختیار دارند.
وی افزود: در مرکز پژوهشهای مجلس به دنبال آن هستیم تا با اتکا به تمام ظرفیتهای موجود در کشور، شرایط را به سمتی ببریم تا نهاد قانونگذاری مجلس به معنای واقعی «در راس امور» قرار گیرد و اراده فکری مجلس تحولی را در قوه مقننه و در سایر بخشها رقم بزند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس در ادامه پیشنهاد کرد تا کارگروه مشترکی بین این مرکز و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گیرد و خروجی این تعامل به توسعه و ارتقای عملکرد دو مجموعه منتهی شود.
سورنا ستاری نیز در این نشست با بیان اینکه در چند سال اخیر اکوسیستمی برای رشد اقتصاد دانشبنیان تشکیل شده است، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰۰ استارتآپ در کشور داریم.
وی با بیان اینکه حدود ۲۷۰ مرکز نوآوری در دانشگاهها داریم، تصریح کرد: ۵۳۰۰ شرکت دانشبنیان با اشتغالزایی برای ۳۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم در کشور داریم که فروش سال گذشته آنها ۱۲۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: پلتفرمی برای بازگشت دانشجویان خارج از کشور ایجاد کردهایم که براساس آن تاکنون ۱۸۰۰ نفر از ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا برگشتهاند و عموم این افراد در استارتآپها مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه این نشست با بیان اینکه ۴۶ پارک علموفناوری در کشور داریم، یادآور شد: که حدود ۲۰۰ شرکت و ۶ هزار نفر در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند و همچنین ۱۱ هزار میلیارد از محل فروش تولیدات این پارکها حاصل شده است.
ستاری با بیان اینکه در حوزه هوش مصنوعی و فینتکها از رشد بالایی برخوردار هستیم، تصریح کرد: با رشد علمی امروز به جایی رسیدهایم که در حوزه بیوتکنولوژی رتبه اول منطقه هستیم.
در ادامه این نشست معاونین دوطرف راهکارهایی در زمینه ایجاد و توسعه تعاملات دوجانبه ارائه کردند.
در پایان این نشست مقرر شد تا کارگروه مشترکی با حضور نمایندگان مرکز پژوهشهای مجلس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شود./
در نشست مشترک مرکز پژوهش های مجلس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مقرر شد تا کارگروه مشترکی جهت ایجاد و توسعه تعاملات دوجانبه تشکیل شود.
کد خبر 965117
نظر شما