«قصه کربلا» روایتی شنیداری از واقعه عاشوراست

روند قطعات در آلبوم موسیقی «قصه کربلا» به‌گونه‌ای پیش می‌رود که گویی قصه‌ای از کربلا روایت شده و داستان تاریخی حضور اباعبدالله(ع) در کربلا را به گوش مخاطب می‌رساند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، عاشورا حماسه‌ای شگرف و عشقی تمام‌ناشدنی و واقعیتی فرهنگ‌ساز است. هنرمندان همواره سعی کرده‌اند تا فارغ از دغدغه‌های مذهبی و با توجه به حرفه خود، عاشورا را به تصویر بکشند، بسرایند، تجسم کنند یا نوای آن را به گوش مخاطب برسانند.

آلبوم «قصه کربلا» با ویژگی خاص خود می‌تواند خود را از آلبوم‌های عاشورایی دیگر متفاوت کند؛ چرا که در این آلبوم نوحه‌های مشهور به موسیقی درآمده‌اند. سازهای سنتی ایرانی در کنار تنظیم کاملاً ایرانی اثر، جلوه ویژه‌ای به قصه کربلا داده است. روند قطعات به‌گونه‌ای پیش می‌رود که گویی قصه‌ای از کربلا روایت شده و داستان تاریخی حضور اباعبدالله(ع) در کربلا را به گوش مخاطب می‌رساند. اشعار قوی و کلاسیک، خوانندگی مسلط به شیوه‌های نوحه‌خوانی سنتی و اصیل ایرانی از نکات بارز این آلبوم است.

آلبوم «قصه کربلا» که به همت مرکز موسیقی حوزه هنری به مناسبت ماه محرم تولید شده، شامل ۹ قطعه موسیقی با صدا و موسیقی «قاسم مطهری» و تنظیم «داوود ورزیده» و «امید سیاره» روانه بازار موسیقی شده است. آلبوم شامل ۹ قطعه «تکنوازی نی»، «کشته کربلا»، «لاله سرخ»، «سزای دینداری»، «تکنوازی نی۲»، «قصه کربلا»، «هم ساختم هم سوختم»، «وضو خونین» و «تکنوازی نی۳» به زبان‌های تركی فارسی‌ است. این اثر موسیقیایی به شكل اركسترال تنظیم شده است.

نوازندگان این اثر «جابر اطاعتی»، «داوود ورزیده»، «مشتاق قره داش خانی»، «امیرحسین رضا»، «شهرام غلامی»، «سینا جهان آبادی»، «ناصر رحیمی» و «کریم قربانی» در آلبوم «قصه کربلا» بوده و اشعار انتخابی قطعات از سروده‌های «سیف فرغانی»، «محسن طالعی‌نیا»، «محسن رشید»، «اکبر محمدیان»، «ناصر فیض» و «سید تقی سیفی» است.

گفتنی است؛ آلبوم موسیقی «قصه کربلا» مصادف با ماه محرم و شهادت ابا عبدالله الحسین(ع) در سال ۱۳۹۵ به همت مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شده است.

 

کد خبر 964984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha