به گزارش خبرنگار شبستان، اولین همایش سینما و مدرسه و مراسم امضای تفاهمنامه این طرح دیروز عصردر بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد
جعفر گودرزی، مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی اولین سخنران این مراسم بود که در سخنان خود ابراز امیدواری کرد تا سینمای کودک هر چه سریعتر سر و سامان پیدا کند و تلاش کنیم تا سینمای کودک در مسیر رشد و پیشرفت قرار بگیرد.
سعید هاشمی، مجری طرح «سینما مدرسه» دیگر سخنران این مراسم بود که در مورد این طرح گفت: چند سالی است که سینمای کودک دیگر آن قهرمانان قدیمی خود را ندارد از این جهت کارگروهی تشکیل شد تا در زمینه اکران در سینمای کودک برنامه ریزی کند
وی افزود: با تلاش مسولان آموزش و پروش و همکاران بنیاد سینمایی فارابی امیدوارم بتوانیم نتیجه خوبی از این فعالیتهای بگیریم. البته ما در شهرستانها در حال مذاکره هستیم تا در نهایت به اکرانی مطلوب برای سینمای کودک برسیم.
جعفر گودرزی در ادامه مراسم در مورد تفاهمنامه اجرای طرح«سینما مدرسه»گفت: با امضای این سند 47 سینما در سراسر کشور درگیر این ماجرا میشوند و شور و شوق به سینمای کودک باز خواهد گشت.
وی افزود: امیدوارم این تفاهمنامه که بین بنیاد سینمایی فارابی و وزارت آموزش و پرورش امضا میشود بتواند به نحوی اکران سینمای کودک را سر و سامان دهد و رفته رفته به دوران طلایی سینمای کودک نزدیک و نزدیکتر شویم.
حمید رضا کفاش، دبیر جشنواره بین المللی فیلم رشد در ادامه پشت تریبون آمد و گفت: به نوبه خودم از بنیاد سینمایی فارابی تقدیر و تشکر دارم چرا که همراه در زمینه رشد سینمای کودک پیش گام بودند.
وی ادامه داد: ما در وزارت آموزش و پرورش دنبال اهداف تازه و جدیدی هستیم تا بتوانیم از طریق فیلم و سایر وسائل کمک آموزشی زبانی گویاتر را برای دانش آموزان فراهم کنیم. این کار در حال نهادینه شدن است و بر این باوریم که فیلم در دل و قلب دانشآموز و معلم تاثیر بیشتری میگذارد و ما هم در چشمانداز آینده خود با ساخت فیلمها در زمینه کتب درسی یقیناً به نیروهای متعهد نیازمند هستیم تا بحث اوقات فراغت دانش آموزان نیز تاثیرگذار باشیم.
کفاش تصریح کرد: در وزارت آموزش و پرورش آماده مشارکت در تولید و ثبت آثار سینمایی هستیم. جشنواره رشد و جشنواره کودک دو بال مهم برای کودکان به شمار میرود و ما در جشنواره رشد نیز قصد اجرای تغییراتی راداریم.
جعفر گودرزی در ادامه درباره دانش آموزانی که در این طرح شرکت خواهند داشت،گفت: با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و آموزش و پرورش یک میلیون دانش آموز طرح سینما و مدرسه را نگاه میکنند و امیدواریم تا پایان این سال این کار به طور کامل نهادینه شود.
سید احمد میرعلایی، مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی آخرین سخنران این مراسم بود که ضمن تشکر از سینماگرانی که در این طرح همکاری کردند،گفت: امیدوارم دست در دست هم دهیم تا اهداف فرهنگی هر چه سریعتر به ثمر برسد.
وی افزود: امروزه سینمای غرب جذابیتی پیدا کرده است که به عنوان وسیلهای برای امنیت ملی از آن استفاده میشود و برای آن هزینه میکنند تا مردم در کنار هم به سینما بیاییند و پیامدهای مشترکی را داشته باشند اما در کشور ما متاسفانه این طور نیست، در این زمینه ما مقصریم، فروش کم فیلمها و عدم رغبت مردم به سینما رفتن از مشکلات بزرگ سینمای ما است که در این زمینه با برگزاری سمینارهایی قرار است بیشتر به این موضوع بپردازیم.
میرعلایی تصریح کرد: در برگزاری جشنواره کودک اصفهان تمام تلاشمان را کردیم تا از جذابیت این سینما نهایت استفاده و بهره را ببریم که خوشبختانه اتفاقات خوبی هم رخ داد.دلیل انتخاب شهر اصفهان این بود که یکی از سینماهای این شهر به اکران سینمای کودک اختصاص پیدا کند.البته قرار است اصفهان مرکز پایگاه تولید فیلم کودک شود و همکاران آموزش و پرورش هم در آنجا مشغول تصویب فیلمنامه بشوند.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به شرایط ویژه سینمای کودک گفت: در زمینه سینمای کودک باید از خود گذشتگی داشته باشیم چرا که دنیای کودک شفاف و عاری از سیاستزدگی است.
وی افزود: انشاءالله با همکاری وزارت آموزش پرورش برای امضای این تفاهمنامه این پتانسیل وجود دارد که سینمای کودک و سینمای ملی رشد بیشتری داشته باشند. کارگروهها در حال فعالیت هستند و آماده همکاری در این زمینه با چند گروه هستیم.البته درجشنواره کودک اصفهان لطف خدا شامل حال ما شد وفعالیتهای مثبتی داشتیم .امروز هم این پتانسیل را داریم سینمای کودک را در دنیا مطرح کنیم و روز به روز به آن اعتلا ببخشیم.
در پایان این مراسم امضا تفاهمنامه با حضور سید احمد میرعلایی و حمید رضا کفاش انجام شد.
محمدعلی طالبی، ابراهیم فروزش، احمد نجفی، پوران درخشنده،شفیع آقامحمدیان، نصرت الله تابش، فرشته طائرپور، عبدالله علیخانی و داریوش بابائیان ازجمله هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.
پایان پیام/
نظر شما