به گزارش خبرگزاری شبستان، سیدحسین اسحاقی، مدیر ساماندهی امور پژوهش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به برپایی نخستین کرسی آزاداندیشی با اشراف معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در استان گلستان گفت: این معاونت برپایی کرسیهای آزاداندیشی، فرهنگسازی برای تولید علم و اندیشه و فراهم ساختن زمینه گفتگوهای عالمانه با فضاسازی لازم برای بیان نظریههای نوآورانه را در دستور کار دارد و در این زمینه قدمهای موثری نیز برداشته است.
وی افزود: این آغازی برای راهی صعب و دشوار است که ما حصل آن تولید علم و دانش و شکفتن گلهای فناوری، با تحریک روح جستجوگر طلاب و دانشپژوهان است.
مدیر ساماندهی امور پژوهش عمومی حوزههای علمیه خواهران در رابطه با برگزاری نشستهای علمی پژوهشی تصریح کرد:با تدبیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و شوراهای علمی پژوهشی در سطح استانها، برنامههای جامعی طراحی شده که از جمله آنها می توان به برگزاری نشست "رد شبهات وهابیت" در 10 استان در معرض آسیب در سراسر کشور اشاره کرد.
وی با اشاره به برگزاری نخستین نشست آشنایی با کارکردها و مؤلفههای خانواده در اسلام از سوی حوزههای علمیه خواهران یادآور شد: معاونت پژوهش در صدد تعمیم، تعمیق و گسترش این نشستها در استانهای مختلف کشور با محوریت دفتر مطالعات و تحقیقات زنان وابسته به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران است.
اسحاقی هدف از راهاندازی شوراهای علمی پژوهشی استانی را بهکارگیری چهرههای شاخص و مقبول پژوهشی در سطح استان و بهرهمندی از خرد جمعی در تصمیمات پژوهشی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه همسویی در تصمیمسازیها و تصمیمگیریهای پژوهشی در استانها در جهت تحقق آرمانها و اهداف پژوهشی، امری کاملا ضروری بود، شوراهای علمی پژوهشی شکل گرفت و تا کنون طرحها و برنامههای متعددی در این شوراها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و منشأ خدمات پژوهشی فراوانی شده است.
به گزارش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران وی با بیان اینکه شوراهای علمی پژوهشی در برخی استانها راهاندازی شده و در برخی استانهای دیگر نیز به زودی افتتاح می شود، افزود: انتظار میرود با رفع معضلات و پشتیبانیهای لازم، این شوراها به مرحله بلوغ و کمال خود نزدیک شده و یگانه مرجع تصمیمگیر و راهبردی در استانها باشند.
مدیر ساماندهی امور پژوهش حوزههای علمیه خواهران گفت: در گامهای بعدی با ایجاد نشستها و هماندیشیها، این شوراها به همافزایی و انتقال تجربیات دست می یابند و در پرتو این همسویی، دستیابی به اهداف کلان پژوهشی آسانتر می شود.
پایان پیام/
نظر شما