به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار نبیالله حیدری، رئیس پلیس فرودگاههای کشور امروز در نشست خبری گفت: بر اساس وظایف و مسئولیتی که قانونگذار بر عهده نیروی انتظامی گذاشته است در جهت آسایش، امنیت و نظم جامعه تلاش میکند و مطالبات و خواستههای مردم را تحقق میبخشد.
وی با بیان اینکه تحقق امنیت پایدار در صنعت هوانوردی از رویکردها و وظایف اساسی نیروی انتظامی است، اظهار کرد: بر اساس مصوبات شورای امنیت ملی در صنعت هوانوردی کلیه مبادی ورودی و خروجی، ترمینالها، باندها و پارکینگ هواپیما بر عهده یگان انتظامی فرودگاههای کشور است.
سردار حیدری با اشاره به اینکه از 9 ماهه نخست سال جاری تاکنون 26 میلیون مسافر داخلی از ترمینالهای سراسر کشور تردد کردند، تصریح کرد: از این تعداد هفت میلیون و 794 نفر مسافران خارجی (ورودی و خروجی) بودند.
به گفته رئیس پلیس فرودگاههای کشور از 9 ماهه نخست سال جاری 250 هزار فروند پرواز صورت گرفته است. وی از کاهش سه درصدی تأخیرات پروازها از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و افزود: میزان تأخیرات از جمله دغدغههای مسافران در زمان پرواز است.
سردار حیدری به افزایش 15 درصدی ابطال پرواز در صنعت هوانوردی اشاره و خاطرنشان کرد: برودت هوا، نقص فنی و عدم جایگزینی از جمله عوامل مؤثر در ابطال پروازها است.
وی با بیان اینکه قاچاق یا حمل مواد مخدر یکی از دغدغههای مهم ما در صنعت هوانوردی است، تصریح کرد: ما در این راستا پروازهای آلوده را شناسایی و آموزشهای لازم را نیز به مأموران فرودگاههای کشور ابلاغ کردیم.
رئیس پلیس فرودگاههای کشور خاطرنشان کرد: بر اساس ماده 40 و 17 قانون تشدید مبارزه با مواد مخدر هر فردی با هر مقداری اقدام به حمل یا قاچاق مواد مخدر کند و در فرودگاههای کشور دستگیر شود، گذرنامه وی ابطال و فرد از یک یا پنج سال ممنوعالخروج و گذرنامهاش باطل میشود.
وی ادامه داد: چنانچه همین فرد برای بار دوم در پروازهای خارجی به هر مقداری اقدام به حمل مواد مخدر از قبیل شیشه، هرویین، تریاک و مواد صنعتی روانگردان نماید از 5 تا 15 سال ممنوعالخروج و گذرنامهاش هم ابطال خواهد شد.
سردار حیدری اظهار کرد: بر اساس رویکرد این قانون همه افراد اعم از اتباع داخلی و خارجی اقدام به حمل 30 گرم مواد مخدر از جمله شیشه، کراک و مرفین کند به مجازات اعدام محکوم میشود.
وی از کشف 365 کیلو مواد مخدر در 9 ماهه نخست سال جاری در مبادی ورودی و خروجی خبر داد و افزود: سه هزار و 786 نفر از حملکنندگان و قاچاقچیان دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی فرودگاههای کشور با بیان اینکه حمل متادون برابر ماده 40 قانون تشدید مبارزه با مواد مخدر جرم محسوب میشود، گفت: تنها افرادی که در کلینیکهای خود معرف یا بهداشت و درمان و مراکز بهزیستی مشغول ترک اعتیاد هستند با داشتن کارت ترک اعتیاد مجاز به حمل این ماده در پروازهای داخلی هستند، در غیر این صورت دستگیر خواهند شد.
سردار حیدری با هشدار در مورد حمل مواد مخدر در پروازهای زیارتی تاکید کرد: با اجرای طرحهای جلوگیری از حمل مواد به کشورهای عربی، کربلا، سوریه و عربستان خوشبختانه امسال هیچ زائری در عربستان به جرم حمل مواد مخدر دستگیر نشد. وی اضافه کرد: همراه داشتن متادون در عربستان جرم بوده و برای آن مجازات تعیین شده است.
وی با بیان اینکه 900 هزار نفر در سال جاری به سرزمین وحی مشرف شدند، اظهار کرد: یک هزار و 114 نفر در سفر عمره دستگیر شدند. همچنین 8 کیلو و 595 گرم مواد مخدر از آنها کشف و ضبط شد.
وی از اعزام یک میلیون زایر به سرزمین وحی از ماه آینده خبر داد و افزود: اقدام به حمل و جاسازی مواد مخدر با هر شگردی توسط پلیس کشف و برخورد میشود. سردار حیدری تصریح کرد: حمل هرگونه اشیاء مانند سلاح، چاقو، اسپری اشکآور ممنوع و با قانون صنعت هوانوردی مغایرت دارد.
وی یادآور شد: از ابتدای سال جاری، هفت قبضه کلت جنگی و کمری، 400 عدد فشنگ جنگی، قمه، سر نیزه و 66 عدد شمشیر توسط پلیس فرودگاههای کشور کشف شده است.
سردار حیدری ادامه داد: حمل افشانه در قانون جدید ممنوع است و تاکنون 367 عدد افشانه اشکی کشف و ضبط شده است و همچنین حمل هرگونه مایعات توسط مسافران ممنوع می باشد.
وی از کاهش 16 درصدی سرقت در 9 ماهه نخست سال جاری خبر داد و افزود: در همین راستا 106 نفر سارق دستگیر شدند.
سردار حیدری ارزش ریالی قاچاق کالاهای(طلا جات و عتیقه جات) کشف شده در 9 ماهه نخست سال جاری را 4 میلیارد و 898 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: در همین راستا 698 نفر قاچاقچی دستگیر شدند و همچنین ارزش ریالی کالاهای کشف شده نسبت به سال گذشته شش درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به آمار سه ساله اخیر یادآور شد: در طی سالهای 89 تا 90 یک تن و 968 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده است که از این میزان یک تن و 215 کیلوگرم در پروازهای خارجی و 753 کیلوگرم در پروازهای داخلی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه کل دستگیریهای صورت گرفته در طی این سه سال 13 هزار و 305 نفر بوده است، خاطرنشان کرد: چهار هزار و 614 نفر در پروازهای خارجی و هشت هزار و 691 نفر در پروازهای داخلی دستگیر شدهاند.
فرمانده انتظامی پلیس فرودگاههای کشور اظهار کرد: در طول این سه سال یک تن و 182 کیلوگرم شیشه و 568 کیلوگرم تریاک و شیره آن و سه کیلو و 600 گرم کوکایین کشف و ضبط شده است.
شایان ذکر است، نشست خبری فرماندهی پلیس فرودگاههای کشور سهشنبه 13 دی در ساختمان پلیس فرودگاه های کشور برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما