خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: قصه ورودش به تیم ملی خیلی پر پیچ و خم نیست. کودکی اش برای پیدا کردن رشته مورد علاقه ورزشی در کلاس های مختلف ورزشی گذشت. «مبینا عباسی مقدم» همان تیرانداز ملی پوش خراسان جنوبی که اهل زیرکوه است تصور اینکه روزی کمان به دست گیرد و استعدادش در این رشته آن قدر زیاد باشد که نگاه مربی های تیم ملی به سمتش دوخته شود و در کمتر از یک سال فعالیت در این رشته به عضویت تیم ملی درآید، از نظرش به دور بود و حالا که در این جایگاه قرار گرفته است.
از مسئولان نگاه ویژه و توسعه ورزش تیراندازی باکمان شهرستان را طلب می کند. این نوجوان نخبه ۱۵ ساله تیراندازی کمتر از یک سال پیش در یک دوره آموزشی تیراندازی باکمان سنتی که در شهرشان حاجی آباد برگزار شد برای اولین بار همراه با تعداد زیادی از همسن و سال هایش شرکت کرد و جرقه ادامه فعالیت او در این رشته با شناسایی استعدادش با کمک «ادیبیان» مربی و رئیس ورزش و جوانان شهرستان و «رضایی» دبیر هیئت استان زده شد و فعالیت اش در این رشته ورزشی شروع شد. او بعد از یک ماه تمرین، در رقابت های استانی در جایگاه سوم قرار گرفت و مدتی بعد هم در مسابقات انتخابی استعدادهای برتر استان روی سکوی قهرمانی ایستاد.
بعد از این، نوبت به محک زدنش در میدانهای کشوری رسید و برای اولین تجربه به المپیاد استعدادهای برتر کشور اعزام شد و در این رقابت ها با این که جزو سه نفر برتر رقابت ها نبود اما استعدادش مورد توجه مسئولان فنی این رقابت قرار گرفت و اسمش در فهرست منتخبان راه یافته به اردوی تیم ملی گنجانده شد. بعد از این ماجرا دو بار به تهران رفت و در اردوی تیم ملی شرکت کرد و دفعه اول نفر ششم شد و مرتبه دوم با کسب نایب قهرمانی به عضویت تیم ملی در آمد.
عباسی مقدم گفت: بر اساس گفته مربی های تیم ملی قرار بود دو اردوی تمرینی در اسفند سال گذشته و فروردین امسال برای ملی پوشان برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا این برنامه ها لغو شد و هنوز هم در حالی که پنج ماه از سال گذشته اما هیچ خبری نیست.
به گفته وی فعالیت در رشته تیراندازی با کمان تمرکز را افزایش می دهد و افزون بر درس برای فعالیت در هر رشته ورزشی مناسب است.
او از کمبود امکانات برای فعالیت در این رشته در زیرکوه گلایه کرد و افزود: با حمایت ورزش و جوانان و به دنبال برگزاری دوره کمانسنتی و فعال شدن این رشته یک کمان خریداری شد و توانستیم با تجهیز همین کمان در مسابقات مختلف شرکت کنیم.
این نوجوان که بیشتر تمریناتش را در زمین چمن مصنوعی فوتبال شهر حاجی آباد دنبال می کند، ادامه داد: تجهیزات مورد نیاز این رشته هم به اندازه کافی وجود ندارد و چند بار از هیئت استان برای تکمیل تجهیزات درخواست داشتیم اما هنوز اقدامی انجام نشده است.
به گفته وی استقبال از این رشته در زیرکوه مطلوب است اما به دلیل برگزار نشدن مسابقات، شهروندان چندان با این رشته آشنا نیستند و بیشتر افرادی هم که مدتی در این رشته فعالیت داشته به دلیل هزینه های زیاد و ناتوانی در پرداخت آن از ادامه فعالیت انصراف داده اند.
این ملی پوش استان از مسئولان درخواست کرد با توجه به استعدادهایی که در شهرستان وجود دارد نگاه ویژهای به فعالان این رشته داشته باشند و با حمایت بیشتر شرایط را برای رشد و شکوفایی استعدادها و توسعه این رشته فراهم کنند.
او با اشاره به این که هزینه خرید یک کمان با تجهیزات دست کم ۵۰ میلیون تومان است، ادامه داد: فعالیت در این رشته نیازمند صرف هزینه های زیادی است طوری که هنوز نتوانسته ام کمان مورد نیازم را به صورت شخصی تهیه کنم و کمان موجود مربوط به ورزش و جوانان است که با توجه به برنامه هایم برای حضور در رقابت های ملی و فراتر از آن باید این تجهیزات را تهیه کنم.
او با اشاره به این که می خواهد فعالیت در این رشته ورزشی را تا حضور در رقابت های جهانی و تا جایی که شرایط به او اجازه دهد ادامه دهد، افزود: این طور نخواهد بود که مدتی در این رشته فعال باشم و بعد دیگر ادامه ندهم بلکه به طور حتم با قوت ادامه خواهم داد اما برای ادامه راه نیاز است مسئولان حمایت بیشتری داشته باشند.
وی از حمایت های والدینش در این مدت قدردانی کرد و گفت: با حمایت های آنها توانستم در این جایگاه قرار گیرم و آن ها در ادامه راه هم همراهم خواهند بود و قدردان زحماتشان هستم.
نظر شما