به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مصر العربیه، حملات جنبش « هندوتوا» ضد اقلیت مسلمان و مسیحی در هند متوقف نشده است، به طوری که این جنبش تندروی هندو، آنها را خطری برای هویت خود می داند.
هندوتوا یک جنبش ملی گرای هندو در هند به شمار می آید که در ظاهر یک جنبش سیاسی است. این جنبش فعالیت خود را نزدیک به یک قرن پیش باهدف تحقق حاکمیت مطلق بر هند آغاز کرد.
جنبش هندوتوا از زمان 1923 میلادی به پخش تبلیغات گسترده درباره فعالیت های خود اقدام کرد. این جنبش در تبلیغات خود ادعاهای بسیاری را مطرح کرد. به طوری که بیشتر هندوها به این باور رسیدند که حقوق آنها در کشورشان نادیده می شود و اقلیت ها همه فرصت های آنها را در دست گرفتند و دین، فرهنگ و حتی وجود شان از سوی مسلمانان هند در معرض خطر است.
این جنبش از مسئله ساخت یک معبد هندو در مکان مسجد بابری سوء استفاده کرد تا حزب «بهاراتیا جاناتا» (حزب خلق هند؛ هندوی راستگرای تندرو) را به بزرگ ترین حزب هند تبدیل کند. این حزب در طول سال های 1998 تا 2004 میلادی توانست قدرت را در دست بگیرد و از سال 2014 میلادی بر همه امور این کشور مسلط شود.
«رجنا کوتهاری» جامعه شناس و تاریخ نگار معروف هند معتقد است که هندوها متشکل از تعداد زیادی از اقلیت ها هستند. آنها به گروه ها، فرقه ها و طبقات مختلف تقسیم می شوند. به همین دلیل درست نیست که هندوها را به عنوان جمعیت حداکثری در هند قلمداد کرد.
برهمین اساس، این جنبش تلاش کرده است بر تکه تکه شدن اقلیت هندوها مسلط شود و فرقه ها و گروه های خالص هندی را زیر یک پرچم قرار دهد.
این جنبش تندرو معتقد است که هندوها فرزندان حقیقی هند هستند و باید از نظر سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بر این کشور حکومت کنند. سایر گروه های دیگر مانند مسلمانان باید به عنوان شهروند درجه دو در هند زندگی کنند.
برهمین اساس، اصل این جنبش بر نژادپرستی و مخالفت با دموکراسی بنا شده است. این جنبش معتقد است مسلمانان اگر بخواهند در هند زندگی کنند، باید در خانه های خود مجسمه «دیوی» یا «دیوتا» را قرار دهند.
هدف آنها از نگهداری مجسمه دیوی یا دیوتا در خانه های مسلمانان این است که هندوئیسم را تبلیغ کنند و بت پرستی را به تدریج جایگزین دین اسلام کنند. این جنبش نه تنها می خواهد با نفوذ در خانه های مسلمانان از جمعیت آنها کم کند، بلکه با تصویب قانون های ضد اسلامی تلاش به اخراج مسلمانان و کاهش جمعیت آنها دارد تا به این ترتیب جمعیت هندو را نسبت به اقلیت های دیگر بیشتر نشان دهد.
این اقدام جنبش هندوتوا مشابه اقدام صهیونیست ها در فلسطین اشغالی است. رژیم صهیونیستی از زمان تشکیل دولت جعلی خود تاکنون به تبعید و آواره کردن فلسطینی ها از وطن اصلی شان اقدام کرده است تا رشد جمعیتی را به نفع خود برگرداند.
برهمین اساس، رژیم صهیونیستی با بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین شان مخالف است. زیرا با بازگشت فلسطین وزنه جمعیت فلسطینی ها بالا می رود و این رژیم مشروعیت پوشالی خود را از دست می دهد. اگرچه هنوز هم پس از گذشت این سال ها به دلیل زاد و ولد بسیار فلسطینی ها، رژیم صهیونیستی نتوانسته است از حربه جمعیتی به نفع خود استفاده کند.
نظر شما