سید «حسن حسینی» با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری در توصعه اقتصادی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: صنعت گردشگری به عنوان یکی از پایه های اساسی اقتصاد در تمامی کشورها است و این مهم می تواند کمک شایانی به حوزه های مختلف اشتغال و ارز آوری داشته باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی افزود: صنعت گردشگری می تواند یک محرک برای رشد و توسعه جامعه باشد و ما باید از این مهم به نحو احسن استفاده کنیم.
وی با اشاره به راه اندازی قطار مسافری پنج ستاره فدک درمسیراراک_مشهد افزود: قطار گردشگری فدک یک قطار پنج ستاره لوکس است که تاکنون در برخی از مسیرهای ریلی راه آهن ایران مورد استفاده گردشگران و مسافران قرارگرفته است.
حسینی با اشاره به اینکه این قطار به همت مدیرکل راه آهن اراک و گروه مسافری راه آهن اراک و با حمایت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی راه اندازی شده است، ادامه داد: هدف از این کار ایجاد رفاه مسافران، گردشگران، همشهریان و هم استانیها برای سفر آرام و آسوده با امکانات مناسب است.
این مقام مسئول اضافه کرد: این قطار با تعداد ۱۰ سالن ۴ تخته در ایام هفته دولت از مبدا ایستگاه راه آهن اراک به صورت روزانه مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی، از مهمترین مزیت های این قطار را ارایه خدمات در راستای رفاه، امنیت، آسایش و سلامت مسافران با وجود مهمانداران مجرب و کارآزموده دانست و بیان کرد: در این قطار غذاهای ایرانی و بین المللی طبخ و در اختیار مسافران قرار می گیرد.
حسینی در بخش دیگری از سخنانش به شیوع بیماری کرونا و شرایط این روزهای کشور اشاره کرد و گفت: در این ایام تمهیداتی برای آرامش خاطر مسافران و گردشگران اندیشیده شده است و تمامی پروتکل های بهداشتی رعایت می شود.
وی فاصله گذاری اجتماعی، به حداقل رساندن زمان سوارشدن مسافران، سلامت سنجی مسافران و مهمانداران، ضدعفونی سالنها، کوپه ها و سرویس های بهداشتی، مراجعه حداقلی مهمانداران و سوارنمودن حداکثر ۲ نفر در کوپه مستقل را از جمله تمهیدات اندیشیده شده در ایام کرونا دانست و بیان کرد: با این شرایط مسافران می توانند با خیالی آسوده سفرکنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: تا ریشه کن شدن ویروس کرونا این قطار با 50 درصد ظرفیت خود تردد می کند.
نظر شما