به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «عبدالرضا محمودی»، امروز (شنبه 25 مرداد) در مراسم افتتاحیه مدرسه علمیه «الزهرا (س)» گفت: یکی از اعجازهای شرایع آسمانی، ظهور آنها در ظلمانی ترین سرزمین های بشری است و شریعت اسلام نیز ظهور در سرزمینی بسیار جاهل بود.
رئیس حوزه علمیه خواهران استان فارس افزود: در قرآن کریم نیز آمده است که زمانی که در این سرزمین بشارت دختر دار شدن به فردی داده می شد، چهره اش از ناراحتی و خشم سیاه شده و این فرد از شدت ناراحتی تمام ظرفیت وجودیش پر می شد.
وی اضافه کرد: اسلام در چنین سرزمنی ظهور کرد و پس از چند صباحی، شخصیتی متولد می شود به نام حضرت زهرا (س) که پیامبر اکرم (ص) به کرات بر دستان او بوسه میزند.
حجت الاسلام محمودی تصریح کرد: در بررسی تاریخ تشیع در عصر امامان معصوم (ع) و در عصر غیبت در جامعه، زنان همواره نقش آفرین بوده اند و پس از پیروزی انقلاب شاهد شکوفایی بیشتر حضور بانوان در جامعه می شویم.
وی ادامه داد: با پیشنهاد برخی بزرگان، جامعه الزهرا (س) به عنوان اولین مرکز حوزه علمیه بانوان در سال 63 تاسیس می شود و به تدریج حوزه علمیه خواهران در سال 75 در سراسر کشور رسما تاسیس می شود.
رئیس حوزه علمیه خواهران استان با اشاره به مشغله و مسئولیت فرزند پروری، همسرداری و ... بانوان عنوان کرد: بانوان ما با تمامی این مسئولیت ها در حوزه علمیه حضور غیر قابل توصیفی دارند و کمتر صحنه ای در مراکز آموزش عالی شاهد هستیم که حتی فرزند کوچک خود را به کلاس بیاورند و از درس حوزه غافل نشوند.
وی افزود: شیوع کرونا، حضور بانوان در جامعه را بیشتر به نمایش گذاشت و استید حوزه بانوان به عنوان خواهران غساله در این عرصه حضور یافتند که یکی از این اساتید، کلاس درس عملی خود را در جایگاه استادی نیز به غسالخانه آورد و از کتابی خود با نام «دکتری که غسال شد» رونمایی کرد.
حجت الاسلام محمودی تاکید کرد: پدیده خواهران طلبه به گفته مقام معظم رهبری، پدیده عظیم و مبارکی است و موجب پرورش هزاران عالم، پژوهشگر، فقیه و فیلسوف در حوزه علیه خواهران می شود.
وی ادامه داد: حضور دانشمندان اسلامی زن در عرصه های مختلف مانند حضور اساتید دانشگاهی در عرصه های علمی دیگر برای انقلاب آبرو آبرو و افتخار است که به برکت انقلاب اسلامی چنین فضاهایی ایجاد شده است.
رئیس حوزه علمیه خواهران استان فارس اعلام کرد: کلید مقدمات مدرسه علمیه «الزهرا (س)» در شیراز در سال 88 خورده شد و با تلاش های آیت الله «موحد» و با پیگیری در بخش های مختلف و مشارکت های مردم موجب ایجاد ارتباط حوزه با آحاد مردم شده است.
نظر شما