«ابراهیم میری مقدم» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار کرد: با توجه به نقشی که پلاسمای بهبود یافتگان در درمان مبتلایان به بیماری کرونا داشته است، موارد اهدای پلاسمای استان کم بوده به نحوی که از ابتدای مردادماه تاکنون 38 واحد اهدای پلاسمای خون داشته ایم در صورتی که نیاز بیمارستان های ما به پلاسما بسیار بیشتر است.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی افزود: از افراد بهبود یافته 18 تا ۶۰ سال که 28 روز از بیماری کرونای آنها گذشته است، درخواست داریم تا به شکرانه سلامت جهت اهدای پلاسما به پایگاه انتقال خون قائم، در میدان جانبازان بیرجند مراجعه کنند تا افراد نیازمند از این نعمت محروم نباشند.
میری مقدم تصریح کرد: پس از شیوع بیماری کرونا، درخصوص خون و فرآورده های خونی استان شاهد کاهش 15 درصدی مراجعه جهت اهدای خون بوده ایم؛ لذا تمامی گروه های خونی میتوانند جهت اهدای خون و پلاسما به مراکز اهدای خون در سطح استان مراجعه کنند.
وی در خصوص برنامه های انتقال خون در ماه محرم و صفر، گفت: امکان اجرای برنامه های اهدای خون به ویژه در روز عاشورای حسینی همانند سال های گذشته وجود ندارد، لذا از هیئت های عزاداری درخواست داریم تا با اطلاع رسانی دقیق و به موقع به افرادی که تمایل به اهدا و نذر خون دارند، اعلام نمایند تا با برنامه جهت اهدا مراجعه کنند.
مدیرکل انتقال خون خراسان جنوبی با بیان اینکه نوبت دهی هیئت های مذهبی طی دو ماه محرم و صفر به صورت روزانه انجام می شود، گفت: از هیئت های عزاداری در این ایام خواستاریم تا ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی با وقت قبلی جهت جلوگیری از ازدحام جهت ادای نذر خود مراجعه کنند.
میری مقدم با اشاره به اینکه اهدای هر واحد خون میتواند نجات دهنده جان سه نفر باشد، افزود: ۲۰ درصد از خونی که جمعآوری میشود برای بیماران خاص و افرادی که حیات آن ها وابسته به تزریق خون است اختصاص می یابد که اگر در بازههای زمانی خاص خون دریافت نکنند زندگی آنها تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
نظر شما