«محمدحسین عربشاهی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند اظهار داشت: طی تفاهم نامه ای که بین سازمان مدیریت و برنامه ریزی، استانداری و صندوق کارآفرینی امید در استان منعقد شده بود قرار است هفت هزار و 500 پنل خورشیدی در سطح استان راه اندازی شود.
فرماندار زیرکوه با اشاره به اینکه برای راه اندازی پنل های خورشیدی تسهیلاتی اعطا می شود و اولویت با مددجویان کمیته امداد و بهزیستی استان است، افزود: هدف از اجرای طرح احداث پنل های خورشیدی این است که خود متقاضیان تولیدکننده باشند و بتوانند درآمدزایی داشته باشند که این طرح به بحث اشتغال پایدار و استفاده از انرژیهای نو بسیار کمک می کند.
وی با بیان اینکه مقرر است که تا پایان سال جاری 585 پنل خورشیدی در روستاهای زیرکوه احداث شود، افزود: گزینش افراد برای احداث پنل های خورشیدی را در دستور کار داریم و متقاضیان می توانند از طریق مراجعه به شرکت برق در این طرح ثبت نام کنند.
عربشاهی با اشاره به ضوابط و مقررات تعیین شده برای احداث پنل های خورشیدی گفت: باید سقف خانه متقاضیان مسطح باشد و وسعت این پنل ها حدود 40 مترمربع است و نیاز به مکان بزرگی برای احداث دارند و سند خانه باید به نام فرد متقاضی باشد.
فرماندار زیرکوه با توجه به اینکه ظرفیت تولیدی هر پنل خورشیدی 5 کیلووات است، ادامه داد: متقاضیان با نصب این پنل ها بین 600 تا 800 هزار تومان در ماه درآمدزایی می توانند داشته باشند و میزان فروش مستقیما به متقاضیان تحویل داده می شود و این موضوع نیاز به بازار فروش ندارد.
وی بیان کرد: برای نصب پنل های خورشیدی 10 میلیون تومان کمک بلاعوض از طرف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پرداخت می شود و 10 میلیون تومان کمک بلاعوض دیگر از طرف کمیته امداد و بهزیستی به مدجویان تحت پوشش خود اعطا می کنند و تسهیلات دیگری نیز با سود کم از طرف صندوق کارآفرینی امید استان به همه متقاضیان پرداخت می شود.
نظر شما