به گزارش خبرگزاری شبستان، در این نمایشگاه 21 اثر آبرنگ و اکریلیک بر روی بوم و کاغذ ارائه شده است که نمایی از طبیعت، مردم عشایر و آداب و رسوم آنها را به تصویر می کشد.
سیاوش مظلومی پور تا به حال روال کارش بر این بوده است که با آبرنگ بر روی کاغذ های مخصوص اثری منحصر به فرد و متفاوت را به تصویر درآورد اما در این نمایشگاه او به خاطر نیاز به وسعت بیشتر برای بیان مفهوم دلخواهش و به تصویر در آوردن بعضی موضوعاتی که احتیاج به فضای بزرگتری دارند از بوم در کنار کاغذ آبرنگ بهره گرفته و به همین دلیل در این نمایشگاه از لحاظ تکنیکی تفاوت هایی را نسبت به نمایشگاه های قبل او شاهد هستیم.
او در مورد آثار تازه اش که در گالری شکوه به نمایش در آمده می گوید: این آثار علاوه بر تغییراتی که از لحاظ تکنیکی داشته اند تفاوت هایی هم از لحاظ مفهوم و موضوع با نمایشگاه های قبل دارند . آثارم در این نمایشگاه دو تم موضوعی را دنبال می کنند که یکی آبرنگ هایی است که بر روی کاغذ اند و بر اساس روال کار همیشگی ام ارائه شده اند و دیگری شامل آثاری می شود که در آن به مفهوم حرکت، رقص و آداب و رسوم اشاره داشته ام.
مظلومی پور در این آثار بوم را مانند کاغذ آبرنگ در نظر گرفته و با آبرنگ نقوش منحصر به فردش را بر روی آن نقش زده است، وی در این مورد می گوید: از نظر من تفاوت های زیادی بین کاغذ و بوم نیست باید حس و حال آن را کشف کرد. وقتی به یک کاغذ عادت کنید با عوض شدن آن کاغذ شرایط جدیدی ایجاد می شود که باید با آن آشنا شد، بوم هم می تواند همانند چنین کاغذی باشد. در این بین مسائلی است که باعث می شود بوم با کاغذ متفاوت باشد اما باید بر روی آن تسلط پیدا کرد و بر آن چیره شد.
از زیبایی های آثار او می توان به رنگ ها اشاره داشت که در بعضی از کارهایش در حال حرکت هستند و جابه جایی آنها و کنار هم قرار داشتن رنگ ها طیف وسیع رنگی زیبایی را بوجود آورده است گویی این آثار از نگاه هنرمند به زندگی و اطرافش نشات می گیرد.
مظلومی پور با اشاره به رنگ های شادی که در اقلیم و زندگی عشایر ایران وجود دارد می گوید: این تنوع رنگی را نمی توان نادیده گرفت. برای به تصویر درآوردن مراسم های آنها باید از رنگ ها کمک گرفت. برای مثال در مراسم های شادی و سرور آنها ، هنگام حرکت و رقص هایشان می توان موجی از حرکات رنگ ها را دید و در این بین آنقدر وفور رنگ زیاد است که نمی توانید به چهره افراد دقت کنید به همین دلیل حقیقتی که وجود دارد را در کار منعکس ساخته ام.
او در آثاری که به حرکت و آداب و رسوم مردم در اقصی نقاط ایران اشاره دارد بیشتر از عکس هایی استفاده کرده که خود آن ها را ثبت کرده است. با تغییراتی در آنها ، تلفیق آنها با همدیگر و خذف چیزهایی که در آن ضروری نیست این آثار را خلق کرده و در معرض تماشا قرار داده است.
مظلومی پور معتقد است: دستور کلی که برآبرنگ حاکم است بر اساس خلاصه سازی و کم گویی است. ممکن است در بسیاری از نقاشی هایی که کشیده است بتوان عوامل دیگر را هم در کنار موضوعات اصلی بیان کرد تا اثر گویا تر شود اما این ها جزو مسائلی محسوب می شود که با خذف آن می توان به خلاصه سازی اثر کمک کرد.
این شاید پنجاهمین نمایشگاه انفرادی مظلومی پور باشد که آثارش علاوه بر ایران، پیش تر در فرانسه، آلمان، آمریکا، کانادا، مالزی ... به نمایش درآمده است. علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت چهار تا هشت بعدازظهر از این آثار در گالری شکوه واقع در چهارراه فرمانیه، بلوار شهید اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی، کوچه امیر نوری، شماره 19 دیدن نمایند.
پایان پیام/
نظر شما