به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان ازسنندج،کامل گلباغی امروز(۲۳مرداد) در نشست شورای اداری ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان، اظهار داشت: کارشناسان استانی در تمامی حوزه ها بایستی با ارتباط بیشتر و مناسب با کانون زمینه انعکاس و هم افزایی فعالیت های کانونی را توسعه دهند.
وی افزود: مسجد به عنوان نخستین بیت مسلمانان نقش تأثیرگذاری در لایه های مختلف جامعه دارد و بر همین اساس کانون های فرهنگی هنری ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه اسلام ناب محمدی و ارزش های انقلابی در بستر مساجد هستند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان، با تاکید بر توسعه و ترویج بیش از پیش فعالیت ها و برنامه های ستاد هماهنگی کانون های مساجد بیان کرد: تبلیغ، گسترش و تعمیق فرهنگ روحبخش اسلام، گسترش زمینه مشارکت و مباشرت مردم در امور فرهنگی، هنری، عمومی کردن تمامی عرصههای فرهنگی و هنری و تحقق آزادی فعالیتهای فرهنگی مردمی از مهمترین اهداف کانون های مساجد است که بایستی در دستور کار مدیران و کارشناسان استان باشد.
وی در ادامه با اشاره به آغاز دومین رویداد ملی فهما در بین کانون های مساجد کشور گفت: شبستان فرهنگ، شبستان هنر و شبستان نوآور 3 عرصه مهم فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد در دومین رویداد ملی فهما هستند که 12 رواق مختلف را در دل خود جای داده اند که لازم است کارشناسان این ستاد به خوبی با این فعالیت ها آشنا و به صورت مطلوب به مدیران مسئول کانون های مساجد انتقال دهند.
گلباغی با اشاره به فعالیت 600 باب کانون فرهنگی هنری در استان، افزود: کانون ها بایستی برای ارتباط با مخاطبان و ارائه برنامه های فرهنگی خود از بستر فضای مجازی به خوبی بهره ببرند و کارشناسان استانی نیز بیشترین همکاری را با آنها داشته باشند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان به اولویت های ستاد در راستای رصد فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد اشاره و خاطر نشان کرد: بازدید از فعالیت های کانون ها به صورت هفتگی و بررسی مشکلات آنها از جمله اولویت های این ستاد در استان است.
گلباغی، تابستانه فهما، سه شنبه های تکریم و روح مقاومت را از جمله برنامه های روتین ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان برشمرد و افزود: تلاش می شود که زمینه فعالیت بیشتر کانون های مساجد استان در این برنامه ها فراهم شود.
نظر شما