به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، رزمایش همدلی مومنان و کمک به معیشت مردم در ایام کرونا حرکت ماندگار و تجلی گاه وحدت و همبستگی ملی در رفع نیازهای جامعه بود که تشکل های مردمی با بکارگیری تمامی ظرفیت های مردمی و حمایت اجتماعی در این مسیر گام برداشتند.
مردم در گذشته به صورت فردی کمک های زیادی را برای نیازمندان و رفع چالش های اجتماعی برمی داشتند اما اینگونه که امسال در حوزه کرونا اتفاق افتاد تاکنون تجربه ای کمتر وجود داشت که به صورت سازمان یافته این اقدام صورت بگیرد.
اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان اصفهان همزمان و همسو با حرکت نهادهای مردمی در مسیر ارائه خدمات بشردوستانه شامل توزیع بسته های معیشتی، تولید ماسک و توزیع مواد بهداشتی در گام اول فعالیت خود را شروع کردند و این روزها نیز با تاب و توان بیشتری در این عرصه به صحنه آمده اند.
مشارکت جوانان در مقابله با کرونا یادآور دوران جوانان دفاع مقدس
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: رزمایش طوفان همدلی جوانان استان اصفهان با تهیه ۳۵ هزار بسته حمایتی توسط جوانان استان اصفهان در روزهای اول شیوع ویروس کرونا آغاز شد.
«عباس مرادیان» با بیان اینکه در مرحله اول 10 هزار ماسک و لباس و انجام خدمات داوطلبانه در حوزه بهداشتی مثل ضدعفونی کردن مراکز عمومی توسط جوانان در قالب سازمان های مردم نهاد صورت گرفت، خاطرنشان کرد: این حرکت همچنان ادامه دارد و از عیدسعید غدیرخم حرکت و شور جدیدی پیدا کرده است.
وی ادامه داد: این مشارکت و فعالیت جوانان در شرایط بحرانی کشور، فعالیت جوانان در دوره دفاع مقدس را یادآوری می کند که باید همواره به نقش این قشر در شرایط مختلف توجه داشت.
معاون فرهنگی و جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی و مشاوره سازمان های مردم نهاد در وضعیت کرونایی ادامه دارد، گفت: از فضای مجازی برای ارائه خدمات استفاده می شود.
وی اضافه کرد: سازمان های مردم نهاد جوانان استان اصفهان بر اساس ظرفیت و توان خود و تخصص و مشارکت اعضا فعالیت های خود را در عرصه کرونا و پیشگیری از شیوع این بیماری و همچنین کاهش آسیب های آن اجرا می کنند.
فعالیت 500 کانون فرهنگی و هنری اصفهان در تولید ماسک
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان با اشاره به فعالیت های کانون ها در حوزه رزمایش مومنان و فعالیت های عرصه کرونا، گفت: فعالیت 500 کانون در تولید ماسک، تهیه بسته های معیشتی و اقدامات فرهنگی در فصل بهار انجام و این روند ادامه دارد.
حجت الاسلام «محمدرضا نیستانی» با بیان اینکه 1500 کانون استان در حوزه اطلاع رسانی برای کرونا فعال بوده اند، افزود: تهیه ماسک و توزیع بسته ها و اقلام بهداشتی از فعالیت های اعضای این مراکز با محوریت مساجد بوده است.
وی ادامه داد: کانون های فرهنگی هنری مساجد با محوریت امام جماعت و همراهی هیئت امنا و سایر تشکل های محله با رویکردهای اعتماد سازی، شبکه سازی و جریان سازی حرکتی جهادی به منظور مواسات و همدلی ملت ایران انجام می دهند.
حجت الاسلام نیستانی همچنین به کمک های بهداشتی و معیشتی به مناسبت نیمه شعبان اشاره و تصریح کرد: کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان هزینه های برنامه های ویژه نیمه شعبان را به کمکهای بهداشتی و معیشتی اختصاص دادند.
وی یادآورشد: بیش از هزار برنامه حمایتی، فرهنگی و اجتماعی برای گام دوم رزمایش همدلی مومنان توسط کانون های فرهنگی و هنری مساجد پیش بینی شده که در حال اجرا می باشد.
فعالیت مردمی کانون مساجد ارزش گذاری و حمایت شود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد تیران و کرون با اشاره به مشارکت اجتماعی اعضای کانون های مساجد در عرصه های فرهنگی و هنری و نقش ویژه آن ها در جهاد کرونایی گفت: فعالیت اعضا و مدیران کانون های مساجد قابل توجه است اما ارج گذاری مسئولان به این حوزه متناسب با اقدامات این مراکز نیست.
«اقبال صالحی» افزود: بیش از هفت هزار و 500 ماسک در اوایل امسال برای پیشگیری از شیوع کرونا توسط کانون های مساجد تیران و کرون تولید و عرضه شد و این مراکز برای آموزش، فرهنگسازی و کمک و حمایت از مردم نیازمند گام های اساسی برداشتند که این روند ادامه دارد.
وی با بیان اینکه حمایت و ایجاد دلگرمی برای اعضای این تشکل ها لازم است، خاطرنشان کرد: جوانان و نوجونان عضو کانون های مساجد با دلسوزی و انگیزه خوبی در گام اول همدلی مومنانه وارد شدند و این انرژی و توان وجود دارد اما باید بیش از گذشته از آن ها حمایت کرد بستر را برای آن ها فراهم ساخت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد تیران و کرون یادآورشد: تشکل های مردم نهاد با اعتمادسازی در حوزه فعالیت های اجتماعی و فرهنگی نظر و حمایت خیرین و عموم مردم را برای تحقق برنامه های خود جلب کرده اند که این اعتماد را باید حفظ کنند.
همبستگی همگانی برای نقش آفرینی در دوران کرونا
همه و همه با تمام وجود و انگیزه برای خدمت به مردم به صحنه آمدند و این بار این مشارکت در قالب سازمان های مردمی متبلور شد که جایگاه نهادهای مردمی و همچنین همبستگی ملی را نمایش می دهد.
در گام دوم رزمایش همدلی مومنانه شور و مشارکت و اخلاص در عمل ها بیشتر می شود و نتایج آن را برای توسعه ملی خواهیم دید.
نظر شما