به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی حزب مؤتلفه اسلامی، سید مصطفی میرسلیم در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مشی شما در مجلس درباره مقابله با مفاسد چیست؟، گفت: نمایندگان متعهد مجلس در مقابله با فساد و به ویژه کمیسیون اصل ۹۰، با همکاری قوه قضائیه بهطور جدی این حرکت مقدس را ادامه خواهند داد. اینها قدمهایی است که در باید در گام دوم انقلاب برداریم.
مقابله با فساد امری وجدانی است
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برخی معتقد هستند اظهارات شما درباره رشوه ۶۵ میلیاردی باعث شکاف بین جریان اصولگرایی میشود؟ یا جریان رقیب سوءاستفاده میکند؟ نظر شما چیست؟، خاطرنشان کرد: رشوه در اشکال گوناگون و فساد همچون موریانه ستونهای نظام را پوک خواهد کرد و خدای ناکرده اگر عمومیت یابد، نه از اصولگرایی و نه از اصلاحطلبی حقیقی اثری باقی نخواهد ماند.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم ادامه داد: مقابله با فساد امری وجدانی است و فراتر از گرایشهای سیاسی است. هر ایرانی متعهد به انقلاب باید برای آن کمر همت ببندد و الا نه از تاک نشان ماند و نه از تاکنشان.
میرسلیم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا در این پرونده کسی را محکوم یا مجرم دانستید یا فقط اسناد را تحویل قوه قضائیه دادید؟، گفت: هر پرونده قبل از صدور حکم مجرمیت باید مراحلی را از نظر قضایی طی کند، که ابتدا بررسی اسناد است؛ اگر اسناد متقن و مستدل باشد به افرادی ظنین میشوند. پس از بازجویی از آنها ممکن است آنها و عدهای دیگر متهم شوند؛ آنگاه محاکمه صورت میگیرد و افرادی محکوم به جرم میشوند.
وی ادامه داد: در این مرحله مجرمان حق دارند درخواست تجدید نظر کنند؛ اگر در تجدید نظر رأی بدوی ابرام شد مجازات صورت میگیرد. تا امروز افرادی مظنون و عدهای هم متهماند و بازجویی ادامه دارد و حق اثبات خواهد شد. امید ما این است که گرفتار اطاله دادرسی نشویم.
تشخیص با قوه قضائیه
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه به نظر شما قوه قضائیه اگر این اسناد را قبول نکرد، چه اتفاقی می افتد؟، گفت: تشخیص نهایی با دستگاه قضایی است و پس از محاکمه ابعاد موضوع روشن خواهد شد.
سکوت نمیکنم
میرسلیم به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برخی میگویند مواضع شما ممکن است در صورت عدم تأیید برای حزب مؤتلفه اسلامی هزینه ایجاد کند به نظر شما آیا این مواضع بیشتر برای حزب سرمایه اجتماعی جمع میکند یا تبدیل به هزینه می شود؟ اینگونه پاسخ داد: من به عنوان نماینده مجلس نمیتوانم در مقابل فرآیندهای فسادآمیز و روندهای غلط ساکت باشم؛ اگر قراربود ساکت بمانم بهتر بود نماینده نمیشدم، ولی سعی میکنم بدون سند موضعگیری نکنم تا نتیجه کار برای مؤتلفه نیز سرمایه اجتماعی باشد و نه هزینه. شهدای بزرگوار مؤتلفه برای مقابله با مفاسد جانفشانی کردند و ما باید با عمل خودمان قدرشناس حق آنها و پیگیر پیامشان باشیم.
مؤتلفه در مبارزه با فساد کوتاه نخواهد آمد
میرسلیم گریزی هم به حزب متبوعش زد و در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ارتباط شما با جوانان حزب مؤتلفه اسلامی چگونه است، برخی مدعی شدند جوانان حزب با شما همراهی ندارند؟، گفت: شخصاً مناسبات خوبی با جوانان مؤتلفه دارم و امیدوارم هرچه زودتر این جوانان برومند که وارثان برحق شهدای مؤتلفهاند پرچم حقمداری و مبارزه با باطل و تباهی را به دست گیرند. این کار مهم قدری به تأخیر افتاده است و ان بزودی جبران خواهد شد.
وی تصریح کرد: جریانات و کسانی که از افشا شدن ریشه مفاسد بیم دارند و میدانند که مؤتلفه در مبارزه با فساد کوتاه نخواهد آمد از ترفندهایی استفاده میکنند و برای القای اختلاف در درون حزب یا ادعای بیمحلی به جوانان یا وجود شکاف در حزب؛ ولی با این ترفندها اشتباهات و تخلفهای آنها پاک نخواهد شد. آن افراد و جریانات سخت اشتباه میکنند؛ زیرا دوران سکوت در مقابل مفاسد به سر رسیده است و آینده انقلاب را نمیتوان فدای متخلفان و مجرمان کرد.
رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا درباره اظهارات شما این قدر به حزب مؤتلفه اسلامی و شما حمله کردند؟، دشمنی این جریان و رسانههای آنها با حزب مؤتلفه چیست؟، گفت: برخی نگران افشا شدن تخلفات و تباهیهای خودشان هستند و اگر با مؤتلفه یا این جانب مقابله میکنند به دلیل ساکت ننشستن و کوتاه نیامدن مؤتلفه در مقابل فساد است.
میرسلیم افزود: اگر فساد ریشهکن نشود هیچ طرحی برای نجات کشور از مشکلاتی که عمدتاً بهدلیل سوءتدبیر و بعضاً خیانت برخی مسئولان و مدیران گریبان کشور را گرفته و موجب غارت سرمایههای انسانی و مادی جمهوری اسلامی شده است، به سرانجام موفق نخواهد رسید.
اصولگرایی متضاد با غارت بیتالمال است
وی به تحلیل کوتاهی از رابطه اصولگرایی و مبارزه با فساد پرداخت و گفت: اصولگرایی با توحید شروع میشود و کلمۀ لاالهالاالله با نفی هر اله دیگرآغاز میشود. مگر میتوانیم ما مدعی اصولگرایی باشیم و پولپرستی و غارت بیتالمال و دور زدن دیوان محاسبات و اقدامات خلاف قانونِ الهام گرفته از بت نفسانیات و ریاست طلبی را نادیده بگیریم؟
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه افرادی میگویند دلیل بیان این موضوعات برای این است که شما در مجلس مسئولیتی نگرفتید و یا برای دیده شدن است و حالا این مباحث را مطرح میکنید، پاسخ شما به این ادعاها چیست؟، گفت: عهد با مردم این بود که در مجلس برای خدمت به آنها از هیچ سعی و تلاشی فروگذار نکنیم و این بزرگترین و مهمترین مسئولیت است. این اقدامات خود را سعی می کنیم به طور سنجیده دنبال کنیم و برایمان هم مهم نیست که ملامتمان کنند یا تمجید. باید پاسخی برای وجدان بیدار مردم داشت و در ورای همۀ آنها پروردگار متعال مراقب ما است.
نظر شما