بیشترین و کمترین مانده تسهیلات به سپرده‌ها در استان‌ها/عرضه ساینا.اس و کوییک.اس سایپا با شیوه مشارکت در تولید

عرضه ساینا.اس وکوییک.اس سایپا با شیوه مشارکت در تولید، ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی به حدود ۶۸ هزار مگاوات رسید، بیشترین و کمترین مانده تسهیلات به سپرده‌ها در استان‌ها، رشد ۱۳.۵ درصدی تراکنش‌های اینترنتی در تیرماه برخی از اخبار اقتصادی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه شبستان به شرح زیر است:

عرضه ساینا.اس و کوییک.اس سایپا با شیوه مشارکت در تولید

طرح جدید ‌فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا با شیوه مشارکت در تولید با عرضه دو محصول آغاز شد. در این طرح دو محصول ساینا.اس و کوییک.اس با موعد تحویل شهریور و مهر ۱۴۰۰ عرضه می‌شوند.

در این طرح مبلغ علی‌الحساب پیش‌پرداخت ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی برای کوییک.اس و ۳۹ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی برای ساینا.اس با سود مشارکت ۶ درصد و سود انصراف ۳ درصد در نظر گرفته شده است.

در این طرح محدودیت‌های قبلی نظیر محدودیت کد ملی، داشتن گواهینامه رانندگی، عدم امکان صلح و فروش وکالتی، عدم ثبت‌نام و صدور فاکتور از سایپا و ایران‌خودرو در ۴۸ ماه گذشته، نداشتن پلاک فعال و همخوانی شماره حساب، شماره شبا و شماره کارت بانکی درنظر گرفته شده است.

منتخبان خرید خودرو در طرح‌های فروش فوق‌العاده، پیش‌فروش یکساله و پیش‌فروش مشارکت در تولید محصولات سایپا و ایران‌خودرو امکان شرکت در این طرح را ندارند.

همچنین متقاضیانی که در خرداد و تیرماه سال جاری جهت شرکت در روش فروش فوق‌العاده، پیش‌فروش یکساله و پیش‌فروش مشارکت در تولید نسبت به ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اقدام کرده و منتخب نشده‌اند، نیاز به دریافت کد کاربری و کلمه عبور ندارند.

متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۲۵ مردادماه به‌مدت سه‌روز و به‌صورت شبانه‌روزی با ورود به سایت اینترنتی فروش محصولات سایپا به‌نشانی saipa.iranecar.com نسبت به ثبت‌نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.

 

ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی به حدود ۶۸ هزار مگاوات رسید

«حمیدرضا عظیمی» افزود: تاکنون ۵۵۷ واحد تولید برق حرارتی در کشور احداث شده است.

وی ادامه داد: افتتاح پروژه نیروگاه ارومیه تعداد واحدهای حرارتی تحت مالکیت بخش خصوصی و صنایع بزرگ رابه ۳۷۷ واحد و ظرفیت آن را نیز به ۴۵ هزار و ۷۳۲ مگاوات رساند.

عظیمی خاطر نشان کرد: ۶۷.۵ درصد از کل ظرفیت تولید برق حرارتی در اختیار بخش خصوصی است.

معاون برنامه‌ریزی شرکت تولید نیروی برق حرارتی گفت: در حال حاضر ظرفیت نیروگاه‌های کشور اعم از حرارتی، برقابی، تجدیدپذیر، دیزلی، مقیاس‌کوچک و اتمی به ۸۳ هزار و ۶۷۵ مگاوات رسیده که ۸۱ درصد از این ظرفیت مربوط به نیروگاه‌های حرارتی است.

وی  افزود: هم اکنون واحدهای سیکل ترکیبی با ظرفیت ۲۸ هزار و ۲۴۹ مگاوات (۴۱.۷ درصد)، واحدهای گازی با ظرفیت ۲۳ هزار و ۶۵۷ مگاوات (۳۴.۹ درصد) و نیروگاه‌های بخاری با ظرفیت ۱۵ هزار و ۸۲۹ مگاوات (۲۳.۴ درصد)، نیروگاه‌های حرارتی کشور را تشکیل می‌دهند.

 

بیشترین و کمترین مانده تسهیلات به سپرده‌ها در استان‌ها

معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی تهران در گزارشی به روند نسبت مانده تسهیلات به سپرده‌ها پس از کسر سپرده قانونی در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ پرداخته و نوشته است: این نسبت که در فروردین‌ماه برابر با ۷۸.۵ درصد بود، در اردیبهشت‌ماه با ۱.۵ درصد کاهش به ۷۷.۰ درصد رسیده که کمترین رقم طی سه سال اخیر است.

براین اساس مانده تسهیلات به سپرده‌ها در پایان سال قبل برابر با ۷۹.۴ درصد بوده؛ هر چند که بالاترین درصد از این نظر مربوط به تیرماه با ۸۱.۰ درصد اعلام شده است.

براساس این گزارش استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و خراسان شمالی به ترتیب با ۱۰۸، ۱۰۱ و ۹۷ درصد بالاترین نسبت مانده تسهیلات به سپرده‌ها را در بین استان‌های کشور داشته‌اند. از سوی دیگر استان‌های بوشهر با ۳۵ درصد، البرز با ۴۵ و خوزستان با ۴۹ درصد کمترین مانده تسهیلات به سپرده‌ها را در اردیبهشت ماه در اختیار داشته‌اند.

 

رشد ۱۳.۵ درصدی تراکنش‌های اینترنتی در تیرماه

سوئیچ شاپرک سه نوع "ابزار پذیرش اینترنتی"، "ابزار پذیرش موبایلی" و "ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی" را پشتیبانی می‌کند. در این راستا تعداد هر یک از ابزارهای پذیرش فعال سیستمی در تیر ۹۹ در قیاس با ماه گذشته در جدول زیر ارائه شده است.

بر اساس جدول فوق تعداد ابزارهای شاپرکی در مجموع نسبت به خرداد ماه رشد ۱.۱۴ درصدی را تجربه نموده‌اند که به نظر می‌رسد علت این تغییر, افزایش ۰.۷۴ درصدی تعداد ابزار کارتخوان فروشگاهی است. ابزارهای پذیرش اینترنتی در تیر ۹۹ نسبت به خرداد ماه رشد ۴.۲۱ درصدی را تجربه نموده‌اند و تعداد ابزار پذیرش موبایلی نیز در مدت مشابه با افزایش ۱.۰۱ درصدی همراه بوده است. همچنین آمار سهم بازار هر یک از ابزارها در جدول زیر ارائه شده است.

هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۲۵ هزار تومان/دلار ۲۲ هزار و ۵۰ تومان

مروز (شنبه 25 مرداد) هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 25 هزار تومان، هر انس طلا در بازارهای جهانی 1944 دلار، هر گرم طلای 24 عیار یک میلیون و 366 هزار تومان ارزشگذاری شده است. سکه بهار آزادی طرح قدیم 10 میلیون و 300 هزار تومان، سکه بهار آزادی طرح جدید 10 میلیون و 719 هزار تومان، نیم سکه بهار آزادی 5 میلیون و 350 هزار تومان، ربع سکه بهار آزادی 3 میلیون و 50 هزار تومان و سکه یک گرمی یک میلیون و 650 هزار تومان ارزشگذاری شده است.

 

امروز (شنبه 25 مرداد) در بازار آزاد ارز دلار 22 هزار و 50 تومان، یورو 25 هزار و 991 تومان، پوند 29 هزار و 442 تومان، درهم امارات 6119 تومان، یوان چین 3247 تومان و لیر ترکیه 3082 تومان ارزشگذاری شده است./

کد خبر 958841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha