حجت الاسلام سیدمرتضی حسینی، امام جماعت مسجد کوی دانشگاه تهران برپایی مراسم افتتاح مسجد کوی دانشگاه تهران به عنوان یکی از بزرگ ترین مساجد دانشگاهی کشور با حضور مسئولین کشوری و لشکری خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: فعالیت مسجد کوی دانشگاه تهران از سال 1370 با یک نمازخانه موقت آغاز شد. محدودیت فضا و استقبال گسترده موجب شد تا دانشجویان و دانشگاهیان تصمیم به توسعه مسجد بگیرند.
وی افزود: پروژه ساخت مسجد کوی دانشگاه تهران از سال 1385 کلید خورد و پس از بررسی اولیه و ثانویه و در نظر گرفتن همه جوانب و مشکلات، رسما از سال 86 آغاز شد. در سال 1388 به دلیلی شرایط خاص کشور و خوابگاه های دانشجویی به ویژه خوابگاه دانشگاه تهران کار ادامه با تامل و تاخیر ادامه یافت.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: پروژه ساخت مسجد سال 1389 با جدیت تمام با همکاری مسئولین دانشگاه تهران، وزارت نفت، استانداری تهران و وزارت علوم و خیرین دنبال شد. در حال حاضر این مسجد که یکی از بزرگترین مساجد جامع دانشگاهی کشور به شمار می آید با زیربنای 35 هزار متر افتتاح می شود.
حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه فاز اول مسجد کوی دانشگاه تهران امروز با حضور مسئولان عالی رتبه کشور به بهره برداری می رسد، اذعان کرد: معماری این مسجد به صورت سنتی و اسلامی با استفاده از امکانات روز است و فاز دوم مسجد شامل حسینیه مسجد کوی دانشگاه تهران در طبقه تحتانی مسجد برای برگزاری کارگاه آموزشی و سالن اجتماعات برای اجرای برنامه های دینی، فرهنگی و ارزشی در نظر گرفته شده که در آینده به بهره برداری می رسد.
معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در خوابگاه های دانشگاه تهران اذعان کرد: برای ساخت فاز اول مسجد تاکنون حدود دو میلیارد تومان صرف شده است. دستگاه های متعددی در احداث این مسجد همکاری داشتند تا این پروژه ملی در شرایطی که دشمن مترصد کوی دانشگاه تهران است، ایجاد شود.
وی افزود: در شرایطی که تهدیداتی علیه نظام وجود دارد با همکاری دانشجویان و مسئولین تلاش شد فضای احسن در خوابگاه های دانشجویی برقرار و این پروژه نقطه عطفی برای وحدت، صلح و آرامش باشد.
امام جماعت مسجد کوی دانشگاه تهران گنجایش شبستان های مسجد را قریب سه هزار نفر دانست و به ویژگی های این مسجد که آن را از دیگر مساجد متمایز می کند، اشاره کرد و گفت: این مسجد، مسجدی اثرگذار و محوری در میان دانشگاهیان کشور است و اثرات الگوپذیری آن برای همگان مشخص است. بسیاری از مدیران فرهنگی و اجرایی کشور تربیت شده همین خوابگاه و دانشگاه هستند.
وی حضور تفکرات و سلیقه های مختلف دانشگاهی و نبود جهت گیری های حزبی در این مسجد را از دیگر ویژگی های این مسجد دانست و گفت: این مسجد پایگاهی برای دانشجویانی است که خود را به نظام و ملتزم به قانون اسلامی و امام و رهبری و شهدا می دانند. این مسجد پایگاه وحدت آفرین و توحید بخش به شمار می آید.
معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در خوابگاه های دانشگاه تهران معماری مساجد را ساده، سنتی و برگرفته از آیین معماری های اسلامی نام برد و گفت: سیستم گرمایشی و سرمایشی پیشرفته، سیستم ورود و خروج پیشرفته و امکانات بهداشتی مناسب از ویژگی های این مسجد است.
پایان پیام/
نظر شما