حجت الاسلام والمسلمین «غیاث الدین قاسمی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه پیام اطعام به مناسبت عید غدیر، داشتن اهمیت ویژه این عید نزد مسلمانان است، اظهار کرد: این سنت به همت شیعیان و محبین اهل بیت (ع) در سال های اخیر گسترش خوبی در کشور یافته و دیگر نمی توان از آن به عنوان سنت فراموش شده یاد کرد.
این استاد حوزه علمیه تهران افزود: اطعام به مناسبت عید غدیر جزو برنامه های ثابت اکثریت مراکز مذهبی شده است که جلوس علمای سادات در این روز در مساجد و منازل شان نقش مهمی در توسعه این فرهنگ داشته است. در واقع هر قشر و گروهی به سهم خود در گسترش اطعام غدیر موثر بوده است.
وی در ادامه به موضوع کمک مومنانه مردم ایران در دوره شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: کمک مومنانه همسو با رزمایش همدلی و مواسات، برنامه ثابت مساجد شده است و به عید نوروز و ماه رمضان محدود نیست. در واقع هر مناسبت مذهبی مهمی که از راه می رسد ائمه جماعات، هیئت امنا و بسیجی ها پیش از تصمیم گیری درباره نحوه برگزاری مراسم در آن مناسبت، ابتدا به فکر تهیه بسته های ارزاق برای خدمت به نیازمندان می افتند.
قاسمی اضافه کرد: اگر تدبیر مقام معظم رهبری نبود جریان عظیم کمک مومنانه در کشور شکل نمی گرفت که همین واقعیت نشان دهنده پیوند ناگسستنی ملت ما با ولایت است؛ این واقعیت ریشه در فرهنگ قرآنی و حقیقت غدیر دارد زیرا غدیر موعد بیعت مردم با امام و ولی خود است.
وی در ادامه با بیان اینکه طلاب مدارس علمیه تهران نیز در کنار مسجدی ها گام های بلندی برای گسترش گمک مومنانه برداشته اند، خاطرنشان کرد: دهه ولایت و امامت برگ زرین درخشان دیگری در کتاب قطور همدلی ایرانیان اعم از روحانیون، طلاب، دانش آموزان، دانشجویان، استادان حوزه و دانشگاه، بازاری ها و ... در کمک مومنانه به طبقات محروم جامعه است همچنان که از هر مسجد و هیئتی و مجموعه ای خبر می گیریم از کمک مومنانه سخن می گوید. حقیقتا و بدون هیچ اغراقی، مقام معظم رهبری با نفس پاک و الهی خود، موجب ایجاد این جریان عظیم در کشور شدند.
نظر شما