«زاهد مهمدی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز اظهار کرد: خانه سمنهای مردمنهاد علاوه بر اینکه خود به تنهایی بیش از یکهزار ساعت دوره و کلاس آموزشی برگزار کرده، بر این تلاش دارد تا با دیگر سمنهای فعال در استان ارتباط و همکاری داشته باشد.
دبیر سازمانهای مردمنهاد خوزستان با بیان اینکه این سازمان در سیل گذشته خوزستان بیشتر کمکهای مردمی را به سراسر خوزستان ارسال کرد افزود: به گفته مدیران کشوری سازمان مردمنهاد خوزستان پایلوتی برای اجرای کشوری است.
وی با اشاره به اینکه استانداری، ادارهکل ورزش و جوانان، بهزیستی و نیروی انتظامی هر کدام میتوانند مجوز راهاندازی سازمان مردمنهاد را صادر کنند اذعان داشت: در استان خوزستان بیش از 600 سمن وجود دارند که مجوز آنها توسط استانداری خوزستان تایید و صادر شده که بیشترین گرایش این سمنها به سمت فعالیتهای اجتماعی و حقوق شهروندی است.
مهمدی با بیان اینکه آگاهی جامعه نسبت به فعالیت سمنها ضعیف است ابراز کرد: این عدم آگاهی کافی نهتنها میان مردم وجود دارد بلکه میان مدیران و مسئولان نیز مشهود بود به طور مثال اداره دارایی تفاوتی میان سازمان مردمنهاد و شرکت قائل نیست؛ در ابتدای دولت یازدهم این وعده داده شد که ساختار سمنها در دولت نهادینه شود اما این وعده تاکنون محقق نشده است.
وی با اشاره به اینکه هر جامعهای که مشارکت مردمی بیشتری داشته باشد توسعه مطلوبتری خواهد یافت عنوان کرد: موانع بسیاری برای نهادهای مدنی در جامعه وجود دارد، در جامعهای که بیشتر رفتارها سیاسی هستند وظیفه سمنها بهعنوان مجموعههای آگاهیبخش حقوق شهروندی بسیار دشورا است.
دبیر سازمانهای مردمنهاد خوزستان یاد آور شد: به دلیل محدود بودن بسیاری از فعالیتهای سیاسی، برخی افراد با افکار و گرایش سیاسی وارد حوزه فعالیتهای مردم نهاد میشوند، در صورتی که هرکس در حوزه مخصوص به خود فعالیت کند سازمانهای مردمنهاد راحتر و بهتر میتواند اثرگذاری خود را در جامعه نمایان کنند.
نظر شما