به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرانزلی، « اسماعیل میرغضنفری » امروز(شنبه، 7 مرداد) در جلسه ستاد مقابله با کرونا که در محل فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامی می تواند با بهره گیری از هنر در جامعه نشاط اجتماعی ایجاد کرده و از ظرفیت فضای مجازی برای اطلاع رسانی در این زمینه استفاده کند.
فرماندار انزلی تصریح کرد: همچنین اداره ورزش و جوانان از تیم های ورزشی و و ورزشکاران محبوب برای اطلاع رسانی در خصوص راههای پیشگیری از بیماری کرونا استفاده کرده و نسبت به گندزدایی اماکن عمومی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه هیچ همایشی نباید برگزار شود، تاکید کرد: تورهای گردشگری مجاز به فعالیت نیستند، عروسی ها نیز در روستاها توسط شوراها مورد کنترل و نظارت قرار گیرد و از برگزاری اینگونه جشن ها جلوگیری شود.
میرغضنفری مرجع ارائه آمار را فرمانداری اعلام کرد و متذکر شد: در روزهای اخیر شکایاتی از سوی مستاجران تحویل دستگاه قضایی شده که از دادگستری می خواهیم این شکایت ها را نگه دارند و دستگاه های ذیربط تسهیلات آسان در اختیار اقشار آسیب پذیر قرار دهند.
وی در خصوص برگزاری تجمع ها به ویژه تجمع های دینی و مذهبی گفت: در شرایط خاصی که بر اساس اصل کلی دفع ضرر است، قرار داریم، این تجمعات با تشخیص علوم پزشکی باید محدود شده و یا انجام نشود.
میرغضنفری تصریح کرد: نظارت و بازرسی از بازار و ادارات به طور مستمر صورت گیرد تا مردم نتایج آن را مشاهده کنند.
استفاده مطلوب از ظرفیت بسیج و شوراهای شهر و روستا در امر اطلاع رسانی و تقویت اینترنت توسط اداره مخابرات از دیگر مواردی بود که میر غضنفری در جلسه ستاد مقابله با کرونا بر آن تاکید کرد.
*تغییر در سبک زندگی راهکاری برای کاهش اضطراب و نگرانی
«بابک صیاد » نیز این جلسه گفت: مرکز خدمات جامع سلامت 16 ساعته غازیان در این شهرستان بیماران کووید 19 را به صورت رایگان پذیرش کرده و از موارد مشکوک به بیماری، گروهای پرخطر، بیماران بالای ۶۰ سال، دیابتی ها، افراد با بیماریهای زمینهای و اشخاصی که در تماس با افراد مشکوک و دارای علائم بیماری بودند، آزمایش به عمل می آورد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بندرانزلی گام سوم در مقابله با بیماری کرونا را غربالگری از گروهای پرخطر اعلام کرد و افزود: از مردم خواهش می کنیم در سایت سلامت gov.ir ثبت نام کنند و افرادی که مشکلات تغذیه ای دارند با واحد ۴۰۳۰ شبکه بهداشت تماس بگیرند و از مشاوره تغذیه بهره مند شوند.
وی یاد آور شد: این واحد در زمینه تغذیه بیماران کرونایی فعالیت کرده و به بیماران کمک می کند تا بدانند در دوران نقاهت و حاد بیماری، چه تغذیه ای داشته باشند.
صیاد تغییر در سبک زندگی را راهکار مناسبی برای کاهش اضطراب و نگرانی موجود در جامعه عنوان کرد و افزود: باید با این ویروس کنار آمده و سبک زندگی خود را تغییر دهیم، استفاده از ماسک را از وظایف خود بدانیم و ادارات نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی ارباب رجوع بدون ماسک را نپذیرند.
وی سپس استفاده از ماسک سه لایه پرستاری را برای همه لازم و ضروری ندانست و گفت: استفاده از ماسک سه لایه جراحی و n95 را برای کادر بهداشت و درمان و مکان های پرخطری مانند آزمایشگاه، دندانپزشکی، آی سی یو، بیمارستان و گروه های پرخطر و افرادی که از بیماران کرونایی مراقبت می کنند، بگذاریم، مردم می توانند از ماسک های قابل شستشو، نانو و خانگی استفاده کرده و فاصله فیزیکی را رعایت کنند.
صیاد از شهروندان خواست تا هرکدام یک مبلغ باشند وتاکید کرد: نباید شبکه بهداشت و درمان را مقصر بدانیم که چرا تبلیغ نمی کند، این وظیفه شرعی ماست تا وقتی این ویروس به هموطنان و همشهری هایمان آسیب می زند و موجب مرگ برخی می شود به همدیگر هشدار دهیم.
وی در خصوص فیلم های منتشر شده در فضای مجازی که موجب تشویش اذهان عمومی شده نیز گفت: اگر ماسک ها از داروخانه ها و مراکز مجاز خریداری شوند و از دستفروش ها تهیه نشود، هیچ خطری ندارند.
صیاد تصریح کرد: از امروز توزیع ماسک برای داروخانهها به اداره صنعت، معدن و تجارت واگذار شده و از حوزه معاونت غذا و دارو خارج می شود.
وی در انتها وضعیت توزیع ماسک های لایه دار در داروخانه های انزلی را مطلوب ارزیابی کرد.
نظر شما