به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، مهندس « هاجر عبدی » در جمع خبرنگاران افزود: عمده مصرف بخش خانگی نیز در بخشهای سرمایشی است که مشترکان در صورت کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق، هزینه برق آنها ۲۰ درصد کاهش می یابد. به گفته وی، اوج مصرف برق امسال در ۲۵ تیرماه اتفاق افتاد و به ۲ هزارو ۳۱۵ مگاوات رسید که با تداوم موج گرما احتمال افزايش بار شبکه همچنان وجود دارد. البته در هفته گذشته اوج مصرف ۲ هزارو ۲۹۵ مگاوات بود که باز هم از سقف تعیین شده برای استان فراتر رفت.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۱۱ هزار مشترک از خدمات این شرکت استفاده می کنند که مصرف برق آنها نسبت به سال گذشته ۷ درصد رشد داشته است. براي پاسخگويي به اين ميزان رشد مصرف يكي از راهها، ساخت و توسعه نيروگاه هاي توليد برق و ايجاد تاسيسات جديد است که برای این کار سرمایه گذاری زیادی لازم است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار کرد: راه دوم مديريت مصرف برق است كه باعث مي شود با كمترين ميزان هزينه، از سرمايه گذاري بيشتر براي ايجاد تاسيسات جديد براي زمان محدودي كه تنها در فصل گرم رخ مي دهد و افزايش مصرف را باعث مي شود، جلوگيري شود.
وی افزود: امسال ۱۰ هزار تفاهم نامه همکاری با مشترکان منعقد شده تا مصرف خود را از ساعت های بعداز ظهر به ساعات قبل یا پس از آن منتقل کنند و در ازای آن از مشوق های این شرکت بهره مند شوند.
عبدی تاكيد كرد: مي توان با روش هاي بسيار ساده بدون اين كه رفاه خانواده كاهش يابد، مصرف برق را مديريت كرد به طوري كه اگر در منازل استفاده از وسايل پرمصرف برقي را به ساعت هاي ابتدايي صبح يا ساعت هاي پاياني شب موکول كنند، باعث كاهش مصرف برق خواهد شد.
وی خاطرنشان ساخت: تنظيم كولرهاي گازي روي درجه ۲۴ نيز از ديگر راهكارهايي است كه هر كدام مي تواند تا ۲۰ درصد از مصرف برق را كاهش دهد.
نظر شما