تلاش برای بازگشت به تحصیل جاماندگان/ طرح «آبا» در استان کرمان افتتاح شد

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی کشور اظهار داشت: بر اساس آمار، قریب به ۸۰۰ هزار نفر از کسانی که دوره ابتدایی را در کشور پشت سر گذاشتند از دوره متوسطه بازماندند و وظیفه همه ما این است برای برگشت این دانش آموزان به اقدام کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ مجتبی زینی وند، شنبه(۴ مرداد) در ارتباط ویدیو کنفرانس با استان در افتتاح طرح "آبا"(آشتی با آموزش) در هفت شهرستان جنوبی استان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هیچ دانش آموزی نباید از تحصیل جا بماند؛ بازگشت جاماندگان از تحصیل را یکی از دغدغه ها عنوان کرد و گفت: بر مبنای همین نگاه انتظار داریم در طرح آبا از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش خوب استفاده کنیم.
 

 

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی کشور اظهار داشت: بر اساس آمار، قریب به ۸۰۰ هزار نفر از کسانی که دوره ابتدایی را در کشور پشت سر گذاشتند از دوره متوسطه بازماندند و وظیفه همه ما این است برای برگشت این دانش آموزان به اقدام کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه این طرح سال گذشته به صورت آزمایشی در یکی از مناطق استان سیستان و با همکاری خیرین اجرا و بسیار موفق و مورد استقبال مدارس دولتی بود؛ گفت: کرمان مهد تمدن و علم است و نگران میزان دانش آموزان بازمانده از تحصیل اما دلگرم حمایت مسئولان استان برای استمرار طرح آبا هستیم.

 

 

زینی وند با افزودن اینکه در مرحله اول ۵ هزار دانش آموز را تحت پوشش این طرح قرار می دهیم و مابقی دانش آموزان بازمانده از تحصیل استان را استاندار با استفاده از ظرفیت خیرین پوشش دهد؛ تصریح کرد:  ۴۸ کلاس و ۱۱ مدرسه برای دو هزار دانش اموز در ۷ شهرستان جنوبی استان کرمان هدف گذاری شده است.

 

 

وی ادامه داد: طبق این هدف گذاری و با اجرای این طرح ۱۰۰ هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در سراسر کشور به چرخه تحصیل برمی گردند.

 

 

احمد اسکندری نسب، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز با اشاره به هشت هزار و ۳۶۳ دانش آموز بازمانده از تحصیل در سال تحصیلی ۹۹-۹۸در استان کرمان افزود: طرح آشتی با آموزش یکی از بسته های تحولی به منظور افزایش نرخ تحصیلی دانش آموزان است که امروز با استفاده از ظرفیت یک خیّر امکان آموزش از راه دور برای دو هزار و ۸۹۱ دانش آموز مناطق جنوبی استان فراهم می شود و استانداری نیز ۳ میلیارد تومان برای تأمین تجهیزات مورد نیاز کمک کرده است.

 

 

سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان هم با بیان اینکه با اجرای این طرح بخش عمده ای از مشکلات دانش آموزان بازمانده از تحصیل حل می شود؛ افزود: ۳۴ و نیم درصد بازماندگان از تحصیل مربوط به مناطق جنوب استان بود که نیاز بود این اتفاق بیفتد.

 

 

وی با اشاره به وسعت استان کرمان و به تبع آن جنوب و پراکندگی های آن و بعضاً محرومیت دانش آموزان از امکانات تحصیلی اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش دغدغه دارد کمبودها را با کمک خیرین برطرف کند و از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون دو هزار و ۷۰۰ کلاس خیّرساز افتتاح شده که ۸۰ درصد در جنوب استان بوده است.

 

 

مدیر مؤسسه خیریه دارالاکرام هم که بانی این امر خیر شده گفت: این مؤسسه، مؤسسه‌ای غیرانتفاعی، غیرسیاسی، فراملی و فرامذهبی است که در سال 1380 با هدف حمایت همه جانبه مالی، آموزشی، اجتماعی، بهداشتی، درمانی و معیشتی از دانش آموزان تحت پوشش جهت جلوگیری از ترک تحصیل آن‌ها ایجاد شده است.

 

 

وی با اشاره به سابقه ۱۹ ساله فعالیت این مؤسسه و توجه به حفظ کرامت دانش آموزان، خاطرنشان کرد: در ۱۹ استان و ۶۵ شهر فعالیت داریم و کمتر از دو سال است وارد استان کرمان شده و با مرکزیت جیرفت فعالیت می کنیم.

کد خبر 953196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha