حسین رضا زاده، رئیس فدراسیون وزنه برداری کشور، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان در گیلان، با اشاره به جایگاه اخلاق در ورزش، گفت: اخلاق و منش جوانمردی، لازمه موفقیت یک ورزشکار و سند ماندگاری ورزش اصولی، محسوب می شود.
وی با بیان اینکه ورزش علاوه بر قهرمانی، کارکردهای ارجح تری نیز دارد، تصریح کرد: ورزش، باید زمینه ساز کسب معرفت انسانی برای ورزشکاران باشد.
رضا زاده، ورزشکاران ایرانی را سفیران پهلوانی در عرصه بین المللی معرفی کرد و افزود: تاثیر اخلاق و منش جوانمردی در مسابقات جهانی بسیار متمایز تر و چشمگیرتر است.
وی با تاکید بر ترسیم اخلاق ورزشی و حرفه ای جهانشمول، خاطرنشان کرد: این معیار را می توان با الگو برداری از پیشکسوتان نامدار عرصه ورزشی بدست آورد و همه ورزشکاران حرفه ای باید بر طبق آن اصول رفتار کنند.
رضا زاده، تزکیه نفس و رقابت را از منظر اسلام درونی دانست و اظهار کرد: "تقوا" گوهر گمشده در ورزش غربی است اما ورزش در اسلام محل تقوا ورزی است.
رئیس فدراسیون وزنه برداری کشور، اخلاق مداری را رمز ماندگاری و اثرگذاری ورزش وزنه برداری کشور اعلام کرد و ادامه داد: در وزنه برداری، اخلاق، مهمتر از مدال آوری است و همانطور که برای قهرمانی کار شده در بعد فرهنگی نیز کارهای مثبتی انجام گرفته و وزنه برداران، تبعیت از آن را سرلوحه برنامه های خود قرار می دهند.
وی تصریح کرد: ورزشکاران باید احترام به پیشکسوت و حفظ حرمت مردم را در نظر گرفته و مردانگی و پهلوانی را، مدال افتخار خود قرار دهند.
رضا زاده، تسلط بر نفس و دوری از هیجانات غیر ارزشی را لازمه خصوصیت یک ورزشکار دانست و ادامه داد: ورزشکاران نماد و الگوی تاثیر گذار در جامعه محسوب می شوند و باید این حقیقت را بر خواسته درونی خود، ترجیح دهند.
رئیس فدراسیون وزنه برداری کشور، در ادامه به حضور تیم وزنه برداری ایران در المپیک لندن، اشاره و تصریح کرد: ایران با 6 سهمیه در این رقابت ها شرکت دارد.
وی با اشاره به جایگاه وزنه برداری ایران در مسابقات جهانی، گفت: کسب مقام اول جوانان و مقام سوم بزرگسالان می تواند ترسیم کننده موفقیت ما در این دوره از مسابقات لندن باشد.
پایان پیام/
نظر شما