«حسن لطفی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) گفت: ما مکرر در بحث ازدواج و مشکلاتی که در حال حاضر گریبان گیر ازدواج جوانان است، صحبت کردیم. مشکل ما قانون و عدم اجرای قانون نیست بلکه مشکل ما مشکلات فرهنگی و تضعیف باورهای دینی و اعتقادی جوانان است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متاسفانه بر اثر آسیب های اجتماعی باورهای دینی جوانان ما ضعیف شده است و به همین دلیل نیز انگیزه ای آنها برای ازدواج و تشکیل خانواده ندارند. مشکل ما مشکل اقتصادی نیست که بگوییم جوانان ما به دلیل اینکه مسکن یا شغل ندارند، ازدواج نمی کنند. بسیاری از جوانان در خانواده های مرفه که امکانات لازم را نیز دارند، امروزه تن به ازدواج نمی دهند که همین مسئله نشان می دهد که 50 درصد مشکل ما در بحث ازدواج مشکلات فرهنگی است.
وی ادامه داد: تعمیق باورهای دینی و ایجاد انگیزه برای جوانان از مهمترین کارهایی است که باید در این حوزه انجام دهیم و این نیاز به فرهنگ سازی جدی دارد. جوان ما نباید احساس کند که ازدواج مایه بدبختی است بلکه باید ازدواج را در راه تعالی و رشد زندگی خود به عنوان مرحله ای که باید طی شود، ببیند.
وی اضافه کرد: اگر توانستیم از لحاظ فرهنگی مشکلات موجود را حل کنیم به گونه ای که جوانان انگیزه ای برای ازدواج داشته باشند در مرحله بعد برای حل مشکلات اقتصادی جوانان یعنی بحث اشتغال و مسکن آنها گام برداریم.
لطفی تاکید کرد: من معتقدم باید نگرش ها در رابطه با ازدواج در بین جوانان تغییر کند. بی انگیزگی، بی علاقه گی و عدم اعتماد آنها باعث شده است که تن به ازدواج ندهند. حل همه این موارد را باید در ابتدا در اولویت قرار دهیم و ما قطعا در کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم به صورت جامع به این موارد خواهیم پرداخت./
نظر شما